Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

сряда, 10 юни 2015 г.

ПОЛУНОЩНИ АНАЛИЗИРАНИ НОВИНИ. АСТЕРОИД, БОГ И ЦЪФНАЛИ ВАГИНИ. 09-06-15.

 ОТ СТРАНАТА.
 *Учителите ще вземат десет заплати при пенсиониране. Ще се пенсионират на 100 години. Нема да протестират. Ще протесират полицаите. Пенсионират се на 25 години и взимат 20 заплати.
 *Един българин избега от ЕРПтата. Ще плаща 20% по евтин ток. Първото му плащане за ток, ще е на кукуво лето. Дотогава ще изплаща таксите за бегане от ЕРПтата.
 *Кадиев вън от ПГ на БСП. Жена му плаща тока със 103% по- евтино. В момента.
 *Норвегия иска тракийските царе през 2016. Где беше Норвегия!?!
 *Ръстът на износа е с 12 %  нагоре, спрямо първото тримесечие на 2014 година. Ръстът на вноса е 30% нагоре. Танов, браво!?! Сега остава да почнем да изнасяме български стоки, и край на кризата. Ама трудно. Българските стоки ще се правят с 20% по-скъп ток.
  *Раздават камери, за снимане на нарушители на ЗДППС и правилника за прилагането му. Има опасения, че камерите ще се използват за снимане на нарушители на брачната клетва. По къра. Споко, братя!!! Снимките не са доказателство.
 ОТ СВЕТА.
 *СИРИЗА се сиризи. ЕС се репчи.
 *ИД търпи загуби. САЩ са се добрали до ведомостите за заплатите им.
 *Льо Пен укрива данъци. Даже се не подписва у ведомост.
 *Япония ще праща спътници, до спътници на Марс.
 *НАСА откри стъкло на Марс. Стъклено стъкло.
 *Британският парламент ще приеме закон за референдум, за излизане на Британия от ЕС.  Британците ще гласуват за оставане в ЕС.
 *А пастор Родригес каза, че бог му е казал, че ще унищожи земята с астероид  между 22 и 28 септември.
 Путин, на път за срещата със земният си представител у Ватикана, каза:
 -Родригес е идиот. Не съм му казвал нищо. Засега смятам да унищожа само Украйна.
 *А у Версай посетители се дивят на нещо, где смятат, че е цъфналата вагина на Мария Антоанета. У София шофьори се дивят на дупките по пътя. Не се знае, за чия цъфнала вагина ги смятат. Засега се чуват само закани, че ще цъфнат нечия вагина.




Няма коментари:

Публикуване на коментар