Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

неделя, 17 май 2015 г.

ЗА ПРАСЕТАТА И ВОЙНИТЕ НА АМЕРИКА. И ЗА ПОРИТКОМИСАРИТЕ.

 Преди месец написах в блога си " САЩ, подпалвачи на 201....". А днес ви пиша ето това.
 В момента това там е най-четената публикация. И най-коментираната. А е най-коментирана от тия, где най-не са я чели. Некои я споделиха, без да я четат и станаха за смях. Други, мислещи точно обратното, станаха за смях поради същата причина. Та ето за какво иде реч.
 Аз например винаги чета това, где коментирам. Понякога ми харесва, понякога не. Но винаги гледам на нещата такива, каквито са. При бай Тодор се живеело спокойно и имало всичко. Верно се живееше спокойно. Ама имаше граници и нищо друго. Имаше и опашки. За всичко. То и прасето живее спокойно. У кочината. До Коледа.
 Обаче на комунистите не мога да отрека едно. Направиха ни първосигнални. Четем заглавията. Отдолу знаем какво пише. И като политкомисари заклеймяваме тия, где не мислят така, както трябва да мислят. Без да разберем, какво мислят. Хората са различни. Комунистическият еднакъв човек не се сбъдна. Ама се сбъднаха политкомисарите. Дано децата ни са по-различни!
 А България ще се сбъдне тогава, когато политкомисари няма. Независимо на коя политика политкомисарстват.
пп.ПОРИТКОМИСАРИТЕ В ЗАГЛАВИЕТО НЕ Е ГРЕШКА.

Няма коментари:

Публикуване на коментар