Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

неделя, 17 май 2015 г.

НЕВЕРОЯТНО ВЕРЕН СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП. 18.05.15-24.О5.15

 ОВЕН.
 През седмицата ще сте извисени духовно. Едни ще ги възнасят там свирките, други ракията. Има опасност некой да се възнесат при Свети Петър.
 ТЕЛЕЦ.
 Вървите смело към целта си. Когато я видите пред вас, ще сте на ръба на пропаст, а тя отсреща. Направете крачка напред. Така ще видите как целта се отдалечава високо над вас.
 БЛИЗНАЦИ.
 Ще се ограничите от много неща. У болницата алкохолът и тютюнопушенето са забранени. Невестите да се запасят с батерии! Има опасност да се ограничат и откъм секс.
 РАК.
 Спокойна и ползотворна седмица. Житейският ви партньор ще е в командировка. Интимният ви партньор нема да е в командировка. Има опасност седмицата да не е спокойна за съседите под вас. Стегнете болтовете на леглото!
 ЛЪВ.
 Ще хапете всички около вас. После те ще хапят всички около тях. Не трябваше да пропускате противобясната ваксина.
 ДЕВА.
 Несигурност и калпави планове ще ви съсипят седмицата. Със сигурност. Нема да я съсипят, ако не правите никакви планове и заложите на сигурен секс в къщи.
 ВЕЗНИ.
 Вървите смело напред. В един момент ще видите много нови възможности. Тъй като не може да ги гоните всички, си вземете ловни кучета и станете на пусия. Те ще дотичат сами.
 СКОРПИОН.
 Ще пътувате много. А ще пътувате много, що основните пътища са в ремонт. Заобоколните пътища са по-дълги, ама са с дупки. Най-дълги са заобиколните на заобиколните пътища.
 СТРЕЛЕЦ.
 Ще се смеете много. До събота. У неделя много ще ви се смее тоя, где се смее последен.
 КОЗИРОГ.
 Ще обърнете внимание на околните. Особено внимание ще обърнете на убави колежки и колеги. Ако сте безработен, се огледайте за убави комшии.
 ВОДОЛЕЙ.
 Има опасност да откриете нещо много неприятно. Затова ограничете търсенията! Търсете само бутилка с алкохол и сигурен секс в къщи!
 РИБИ.
 Ще ядете бой. Със сигурност. Жена ми е зодия Риби.

Няма коментари:

Публикуване на коментар