Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

неделя, 17 май 2015 г.

НЕВЕРОЯТНО ТОЧЕН ЗВЕЗДЕН ХОРОСКОП В НЕПЪЛНОЛУНИЕ. ЗА 18.05.15.

 ОВЕН.
Сутринта ще имате високо самочувствие. После ще ви извика шефът и нема да имате нито самочувствие, нито работа.Безработните нема да ги повика шефът и ще имат самочувствие цел ден. Нема да имат самочувствие когато се прибере партньорът им.
 ТЕЛЕЦ.
Държите нещата в ръцете си. Тъй като ръцете ви са заети, няма да може да свършите нищо от нещата. Вечерта е хубаво и мъжете и жените да пуснат нещата поне с едната се ръка и да хванат нещо друго. Едно и също нещо.
 БЛИЗНАЦИ.
 Днес сте подвластен на ината. Ще се запъвате като магаре на мост. После ще ви сритат убаво и нема вече да сте подвластен нито на ината, нито на работата. Некой има опасност да не са подвластни и на секса.
 РАК.
 Спокойствие и топла храна. То у болницата друго какво да се прави. Мъжете да не задяват медсестрите. Има опасност да сменят иглата с по-дебела и да ги лишат от спокойствие. Ако посегнат, има опасност да ги не лишат от топла храна, а да им у я сервират от шкафчето върху главата.
 ЛЪВ.
 Има опасност да обидите чужд или близък човек. Внимавайте чуждият да е по слаб от вас. Жените да не забравят, че за мъжете размерът има значение. И че са по слаби. Физически.
 ДЕВА.
 Ще мечтаете цял ден. Безработните за работа, работещите за почивка. Неженените ще мечтаят за секс, а женените за почивка. За пари нема да мечтае никой. Ще имат всички.
 ВЕЗНИ.
Домашно събитие ще стопли душата ви. На некои заради извънбрачно събитие ще стоплят вратовете. А на некои ще им изстине местото.
 СКОРПИОН.
 Ще сте скапан от работа. Секс нема. Пари нема. Махмурлия сте от петък. Ще лежите цял ден. Привечер ще закусите със салатка.
 СТРЕЛЕЦ.
 Щастието е до вас. Огледайте се и ще го видите. Ако се ядосвате, че е около вас, нема да го усетите  никога у вас. Жените ще усетят нещо друго в тях. Има опасност същото нещо да го усетят и некои мъже.
 КОЗИРОГ.
 Ден на удоволствия. Едни ще удоволстват на работа, други в къщи, а трети на друго место. Най-ще удоволстват третите, що ще удоволстват с третия от любовния триъгълник.
 ВОДОЛЕЙ.
 Бързо се ориентирате в ситуацията.Уволнението не е страшно. По страшно е, че половинката ви е разбрала, че са ви уволнили заради секс на работното място. С чужда половинка.
 РИБИ.
 Както казах, ще ядете бой. Гарантирано. Жена ми е зодия Риби.

Няма коментари:

Публикуване на коментар