Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

сряда, 1 април 2015 г.

ПЪРВОАПРИЛСКИ НОВИНИ

 Днес е първи април. Денят на лъжата. Вече го наричаме ден на шегата. Ден на лъжата е всеки ден. Ето новините.
 Пеевски не се притеснява да отворят сейфовете му. Верно. Притеснява се, да не разберат где е заработеното от него и майка му.
 Фандъкова каза, че София е най-добрият град, ама има още много работа. Не знам дали е верно, що съм от село. Софиянци знаят.
 Калфин ще е в първия набор,где ще се пенсионира на 65 години. Нема начин да знам, дали е верно, що това е божа работа. Може да се пенсионира и на 60, може и никога. Зависи какво, кога и где ще го удари.
 Прокуротурата повдигна обвинение на неколко магистрати за присвояване на европари. Верно е. Магистратите казаха, че са сгрешили. Вместо да ги усвояват, те ги присвояват. Не чули добре.
 Дърварските фирми са загубили 8 милиона заради забраната за износ на непреработена дървесина. Не е верно. За миналата година всички дървари са декларирали, че са на загуба. Значи след като не работят, не губят.
 Първанов не е другарувал  с Ц. Василев. Не е другарувал и Чобанов. Не е и Местанов. Не са и Орешарски и Борисарски. Верно е. Другарувал е само Искров. Стигало му е.
 А днес МВР ще проведе перфектна акция. В 13 h ще пробва сирените. На първи април. Та всички да разберат, че е шега, а не война.
 А Путин продължава да се шегува с Украйна и Европа. Със САЩ не смее, що те преди двадесетина години разтуриха СССР. Сега ще вземат да му разтурят банкета. Не се шегува и с поданиците. Те приемат насериозно даже и шегите му. Сериозно верват, че у Украйна се не бият руснаци. Сериозно вярват, че живеят по-добре от американците. Сериозно вярват, че имат икономика. Сериозно вярват, че Путин не пие. Те това не го разбирам!? Руснак и да не пие. Путин може да е чуждоземен агент, пратен да съсипе Русия. То като се замисля, май се справя успешно.
 Шегува се и Ципрас. С Европа. От Москва. А на Европа не и е до смях. И скоро ще го разплаче. Ако преди това го не разплаче Гърция.
 А един приятел каза:
- Излъгаха ни, че комунизмът си отива.
Не ни излъгаха. Верно си отиде. Не си отидоха комунистите и робското мислене на хората. Верно е. Само се огледайте!

Няма коментари:

Публикуване на коментар