Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

сряда, 1 април 2015 г.

ЗА ХРАНАТА НА ВЛАСТТА, ЛАКОМИЯТА И ДИЕТИТЕ

  
 Днес във вестник "Дума" излезе информация, какво ядат в самолета на властта. После цял ден гледахме наживо по разните ТВ канали. На едни им течаха лигите, други си припомниха кво ядяха, когато родителите им бяха в ЦК на БКП и Политбюро, а трети се сетиха, какво ядяха при бай Тодор. За Чернобил малко се сетиха, що не е за сещане. А от кетъринг фирмата, где готви дадоха отговор. Ето го:
 За властта готвим както готвим и за бездомните. Разликата е във вкусовите изисквания, цената и мястото, где ще се консумира храната. Нали не мислите, че най доброто място за консумация на боб е херметически затворен самолет? И защо обръщате внимание само на хайвера и омарите? Що не обърнете внимание, че готвим и спанак?! Вие виждали ли сте бездомник да яде спанак? Не сте, и няма да видите. Спанак има под път и над път. Трябва да се наведеш и да береш. Ама какъв клошар ще си, щом се трудиш за храната си. А черен хайвер вече нема. Има само у Русия. Путин го изяжда всичкия. Не го гледайте, че е дребен! Лакомията му е послвична. На една хапка хапна Крим. Ако ЕС и НАТО го не турят на диета, ще изяде Украйна и цела източна Европа.
  И друго. Властта никога не трябва да остава гладна. Дори когато е преяла, си дояжда с нас. Помислете ако е гладна, кво ще стане!

Няма коментари:

Публикуване на коментар