Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

сряда, 1 април 2015 г.

НОВИНИ. ТАМАН ТРИ.

Днес новините са коя от коя по водещи.

Родители записваха първолаци. От два през нощта. Децата ще имат хубав старт в живота. Ще научат урок номер едно:
Правилата не важат за нас. С бутане-нагоре и напред!

Парламентът се скъса от работа точно в деня на лъжата. Свърши  най-важното нещо, откакто се сбра. Върна на работа една чистачка, где са я уволнили, що е обичала М.Манолова. По тоя повод пред медиите жената заяви.
- Великата правда тържествува. Но на работа като чистачка няма да се върна. Преди да ме уволнят, бях подложена на издевателства. Даже се опитаха да ме накарат да им чистя.

А китайците от GREAT WALL MOTOR се завръщат с гръм и трясък на руския пазар. Ще инвестират 500 000 000 долара в завод. Ще правят автомобили, като тия, где ги прави Гриша Ганчев. Ама нема да ги сглобяват у Русия. Китайските технолози са установили, че когато се стигне до събирането на частите в готов автомобил, руснаците вече не спазват технологията. Не че не искат, а не могат. Защото вече са прекалили с най-високотехнологичното руско произведение - водка "Путинка". Та се сетих: У Китай почитат ли първи април?

А метрото стигна летището. Утре вози без пари. Към терминал 2. От терминал 2 обратно вози с пари.

Няма коментари:

Публикуване на коментар