Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

четвъртък, 21 май 2015 г.

НЕВЕРОЯТЕН ДВОЙНОЗВЕЗДЕН ХОРОСКОП. СЕКС, РАБОТА И КЪСМЕТ. ЗА 22-05-2015.

ОВЕН. Събитията ще се развиват светкавично. Внимавайте когато ремонтирате елуред. Има вероятност светкавично да ви тресне ток.

ТЕЛЕЦ. Пред вас ще се появи неочакван шанс. Когато се появи, внимавайте зад вас да се не появи неочаквано и половинката ви. Има вероятност да неочакваният шанс да стане неочаквана ортопедия.

БЛИЗНАЦИ. Обрати и обрати. Очаквани и неочаквани. За обратните нема да има обрати. Има опасност колата ви да се обърне с тавана към пътя.

РАК. Сутринта ще имате ясна цел и план. На обяд ще имате цел без план. Вечерта нема да имате нито цел, нито план. Ще се напиете надпланово.

ЛЪВ. В застой сте. Нема нищо по хубаво от застоя. Не бързайте за
никъде и нищо. Като ви омръзне застоя, полегнете!

ДЕВА. Невероятен късмет сутринта. Ще срещнете старо гадже. После ще имате късмет и със секса. Нема да имате късмет привечер. Тогава ще ви срещне партньорът ви. После късметът ще побегне вдън гори тилилейски.

ВЕЗНИ. Не рискувайте! Презервативите са задължителни. Ако ползвате вибратор, не са. Стига да не е ползван от друг преди вас.

СКОРПИОН. Неочаквана придобивка в дома ви. После има опасност половинката ви да се появи неочаквано. Тогава неочакваната придобивка ще предизвика грандиозен скандал. В понеделник може неочаквано да посетите бракоразводен адвокат.

КОЗИРОГ. Действате уверено и решително. Интимният ви партньор също. Това не е достатъчно. Трябва да действате и бързо. Има опасност житейският партньор да ви завари по време на действието. Тогава ще ви се иска да бяхте бездействали.

ВОДОЛЕЙ. Пред вас е бъдещето. На миналото теглите здрав ритник. Некои може да ритнат камбаната. Пред тях ще е и вечността.

РИБИ. Невероятни преживявания в петък вечер. И то с човек, где сте смятали, че нема вероятност да преживеете невероятни преживявания. Не ползвайте презервативи. Преживяванията немат такъв ефект. Може да ползвате малко тревичка. Тогава нема да имате и нужда от друг човек.


Няма коментари:

Публикуване на коментар