Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

вторник, 19 май 2015 г.

ПИСМО ДО ПУТИН.

 ДРУГАРЮ ПУТИН,
 Чудех се как да се обърна към Вас, защото видях, че сте опаковали мавсолеят на Ленин преди парада на победата. После, на парада видях и морето от червени знамена, видях портретите на Сталин, и затова се обръщам към Вас с другарю. Сигурно ще прочетете писмото ми толкова, колкото прочетохте писмото на един кретен от ББЦ. Но като български патриот и ваш фен, искам да ви дам няколко съвета.
 Оня ден ви видях да вкарвате 6 гола на хокеен мач. Ама веднага след това Канада утрепа Руските национали с 6:1. Не играйте хокей! Нека играят тези, где това им е работата. Вашата работа е да правите паради.Лошо е когато на парада некой танк спука гума, а друг се запали. Още по лошо е, когато полкът на безсмъртните захвърли портретите на дадите си на боклука. Но иначе пардът бе грандиозен.
 Струва ми се, че заради хокея недогледахте и друго. поради това и две космически руски ракети приземиха два спътника, вместо да ги околоземят. И какви глупости плещи земеделминистърът ви!?! След 6 години ще се самозадоволити с месо, а след 10 с млеко. За месото иди дойди, ама за млеко може да дои поданничките ви. И нема проблем. Ако немате доячи, ми се обедете!
 И друго да ви кажа. На футбол и хокей е убаво да умееш да лъжеш. У политиката задължително. Лошо е когато те хванат. А Вас много почнаха да ви хващат. И у лъжи, и у Украйна.
Оня ден уловили двама руски военни насред Украйна. От спецчастите Ви. Старшинка и капитан. А у Украйна нема руски войници. От пресслужбата ви се оплетоха като пиле у кълчища. Не е верно. Верно е, ама не е верно. Не е верно, ама е верно.
 Та си стегнете поданиците. Хокей ще играете през зимата. Сега излезте и кажете истината. Ето така:
-Заловените в Украйна военни са мои поданици. Православни руснаци. Озовали са се в Украйна, що са се напоркали със самогон. После са се загубили в горите на Луганск. Като изтрезнеят, ни ги върнете! Крайно време е да наложа сух режим. И на населението, и на мен.
А също така ще сменим датите на календара. Двадесет и първи век е. Нашият е спрял негде у осемнадесети.
 Приятно царуване, другарю Путин!

                                                                                                                         ДЕДА ВАНГА

Няма коментари:

Публикуване на коментар