Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

вторник, 19 май 2015 г.

ПОРЕДНИЯТ НЕВЕРОЯТНО ТОЧЕН ХОРОСКОП НА ДВЕТЕ ДВОЙКИ, ДВЕТЕ НУЛИ И ДВЕТЕ ПЕТИЦИ. ЗА 20.05.2015

 ОВЕН.
 Ще изпипвате нещата. Некой ще изпипат убава баница, други убаво напиване, трети убав секс. Третите да внимават, що покрай убавия секс, може да си изпипат убав бой.
 ТЕЛЕЦ.
 Цел ден ще правите изводи. Некой  ще правят извод за канализацията, други ще правят изводи от елмрежата, а трети ще правят грешни изводи. Най-опасно е, ако сте едновреминно от вторите и третите.
 БЛИЗНАЦИ.
 Заели сте много добра позиция за нападение и хапане. Внимавайте! Ако сте заели позицията на четири крака, тоя зад вас е заел по-добра позиция. За жените позицията нема значение.
 РАК.
 Неприятен ден. Работа. Секс нема. Ракията е свършила. Нема и пари. Добре, че има порноканали.
 ЛЪВ.
 Невероятно натоварен ден. Бъдете гъвкав! Не ставайте от леглото. В него невероятните натоварвания, обикновено са невероятно приятни. Може да го прекарате и до масата. И там натоварванията ви през деня ще са приятни. Нема да са приятни през следващия ден.
 ДЕВА.
 Важен ден. Новини и събития. Новина, где е за вас, ще стигне първо до партньора ви. После ще настъпи застрахователното събитие "средна телесна". Не оставяйте телефона си где сварите.
 ВЕЗНИ.
 Изненади и изненади. Има опасност да изнадате некой на пешеходната пътека. Или вас да изненадат там. Ама това вече не е изненада. Вардете се да ви не изненадат у одъра с грешен човек!
 СКОРПИОН.
 Пробив в плановете ви. За да нема пробив, не правете планове и не мечтайте. На околовръстното осъществена мечта струва 15 лева. За жените мечтата е у сексшопа. Около 50 лева.
 СТРЕЛЕЦ.
 Лутате се от крайност в крайност и не ги виждате. Ударете половинка водка. Така ще видите,че крайностите са стени и дувари . Ако пак ги не видите, ще ги усетите.
 КОЗИРОГ.
 Кипите от  енергия. Не се надценявайте! Е= МхСхС. Ако М е много голямо, не е убаво. Отслабнете! Ако е С, може да те снима некоя камера, и да те глобят за превишена скорост. Пак не е убаво.
 ВОДОЛЕЙ.
 Ден за любов и секс. Ще ги получи следващата зодия. Вие ще получите полагащия се на Рибите бой.
 РИБИ.
 Най-после секс и братска любов. Много. За тия, где искат секс, е братската любов. За другите е сексът. Не се оплаквайте, що може пак да има бой!



Няма коментари:

Публикуване на коментар