Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

събота, 2 май 2015 г.

ВЕЧЕРНИТЕ НОВИНИ НА 02.05. 2015. ПЛИСКА, СТРЕЛЧА, ПАНАГЮРИЩЕ И ЧЕВРЕМЕТА. РОМИ И ПОМИЯРИ. ПРИНЦЕСИ, МИР И МАСКИ...

 ОТ СТРАНАТА.
 Преди 1150 години, България прие християнството. Това я направи държава и я запази през вековете. Тогава в степите на североизток от нас нямаха даже села, камо ли християнство и храмове. Заедно празнуват патриарх, премиер, президент и един, где е цар, ама не е баш цар.
 На Оборище затрупаха паметника с цветя. Априлското въстание е началото на свободата. Поднесоха ги българи българофили.
 У Стрелча русофили откриха паметник на Жуков. Същия, где командваше армията, която на шести септември нахлу в България и я окупира. После поднесоха цветя. Не поднесоха цветя на паметника на Оборище. Тоя, где им даде пари за паметника на пълководеца  и за цветята, не им даде пари за цветя на тоя на Оборище. А те свой пари не дават. Така са научени. А един от съседната кръчма каза:

 -Убав паметник. У цела Стрелча нема нужник. Паметникът до кръчмата ще ни дойде добре. Даже нема нужда, да му турат писоар.
 А у Златоград гайди, чевремета и светлина. Това е България. На Оборище и у Родопите.
 Един сгази циганче. Деветгодишно. После избяга. Полицията го залови бързо. Малко преди да го заловят циганите.
 А една помиярска телевизия, где уж вече не е такава,и где направи един помияр евродепутат,  дава трибуна на помияри. Помияр санбернар нема как да стане.
 Григор падна у Истанбул. Нема знечение. Скоро пак ще бие.
ОТ СВЕТА.
 У Англия принцесата роди принцеса.
 У Австралия наводнения и шестима удавени.
 У Непал вторични трусове.
 У Филаделфия мир. Бой у Сиатъл.
 У Гърция Варуфакис каза, че не им трябва нов заем. Трябва им преструктуриране на стария. Най- добре е да се преструктурира така, че да го връща Германия.
 У Русия нищо. Изтрезняват от празнуването на празника на труда.
 А у Украйна демонстрации. У Одеса. Демонстрират украинци. На площада, где проруски активисти с маски застреляха  шестима украинци. А пред профсъюзният дом, где няколко часа след разстрела на украинците се задушиха 42 проруски активисти, демонстрират проруски активисти. Сред задушилите се нито един не е бил с маска. Тия с маските са безсмъртни. Сега са у източна Украйна.




Няма коментари:

Публикуване на коментар