Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

събота, 2 май 2015 г.

НОВИНИТЕ ДНЕС.02.05.15. ОРДЕНИ, ЦИГАНИ, МЛЕКОНАДОЙ И ДРУГИ ДЖАДЖИ. ЕВРОПА, ПСИХИАТРИ, ПСИХЯСАЛИ И КРАСИВА КРИМСКА ПРОКУРОРКА С ГОЛЯМ И МЕСЕСТ НОС.

 ОТ СТРАНАТА.
 Патриарх, премиер министър, президент и цар са на събор у Плиска. Там патриархът ще раздава ордени. Църковни. Орден ще получи православния ни цар, где се кле у републиканската конституция... Ама пък що неща си прибра после!?! Военни ордени ще раздава президентът. На 06.05. Предполага се, че такива ще получат Волен и Миков. За антивоенна дейност срещу войната срещу Русия.
 У Смолянско не щат плосък данък. Искат позакръглен. Като убава невеста от оня край.
 У София протест срещу циганите. Протестиращите искат оръжие, та да се пазят от тях. Един минаващ циганин каза:
-Недейте тъй бе, братчеди. Че ви го откраднем преди да сте го купили, и пак нема с кво да ни пуцате.
 Млекопроизводителите ще протестират срещу ниската изкупна цена на млякото. Мандраджии ще протестират срещу високата изкупна цена на млякото. А млякото нема да протестира. Направо ще се развали.
 Ревнивци купуват шпионски джаджи. Да следят половинките. Половинките им наемат детективи. Хем да следят шпионските джаджи, хем да
задоволяват сексуалните им нужди, где не могат да ги задоволят половинките им, що са заети с купуване на шпионски джаджи.
 Луна съобщи, че има петима умрели вложители у КТБ. Деда Ванга разбра, че има опасност скоро да умре шести, и това да е държавата ни.
 А у Гингинския манастир идва чудотворна икона, где сбира разведени. Тия дни разведените требва да стоят далеч от него, що после требва да се развеждат пак.
 ОТ СВЕТА.
 За Гърция-същото.
 Президентът на Германия каза, че Германия трябва да плати репарации на Гърция. Меркел нищо не каза, а изпрати в президентството неколко психиатри.
 У Англия след седмица ще има избори, ама им не дреме. Дреме им за Кейт. Ще ражда принц. Днес.
 Испания с ръст на икономиката над 3%. Нема да излиза от ЕС. Не ще да излиза и Гърция, ама май вече никой я не пита.
 У Киев арестуваха митингуващи комунисти. Пуснаха ги.
 На Крим арестуваха терорист от "Азов". Щел да гърми джамия, и убавата прокурорка Поклонская. Оная, с фотошопа и огромния нос. Крим още не е руски, ама бързо овладяха фотошопа. За всичко. Ха ха. Измислих нова дума: ФОТОШОПИ. Нищо лично. Не съм от София.
 А у Тибет нови трусове. Бавно но сигурно се прибрижава към Америка.
 У Хавана наводнения. Абсолютен американски заговор и ХАРП. Тия не мирнаха. Само подлъгаха Кастровците.
 А у Средиземно море мирни военоморски маневри. Съвместни. На Китай и Русия. То както върви, май ще стане вътрешно море на РФ.
 А САЩ изпрати в Непал морски пехотинци. Да помагат. Без пушки.
 Путин също изпрати морски пехотинци. У Украйна. Да помагат. С танкове.
 А лидерът на ислямска държава е недотрепан. Недотрепана е и тя.
 Нема новини за  БРИКС и от БРИКС. Никакви новини. Нема и за Евразийския съюз. Нито добри, нито лоши. Като за умрел човек



Няма коментари:

Публикуване на коментар