Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

четвъртък, 23 април 2015 г.

ЗА ТАНЕВА, КАЛФИН И ПРОСТИТУТКИТЕ.

 Днес в новините бе мимоходом споменато едно решение, което коренно ще промени държавата. Танева и Калфин ще въвеждат еднодневни трудови договори. Ще се продават предварително. От първи юни. Разчита се приходите в НОИ да скочат с два процента. А и работниците и работничките ще берат спокойно краставиците. Ще са сигурни за старините си. Ако досега са взимали 20 лева, сега след вноските ще взимат 12. Предполагам, че желаещите да работят за 12 лева на ден ще се изтрепват за работа. Ама идеята е добра. Ето как може да се усъвършенства, и държавата ни да задмине по стандарт на живот некоя скандинавска държава.
 От утре да се въведат почасови договори. Проститутките да закупят едночасови. Така приходите в хазната ще скочат с още 27 %. Клиентите нема да бързат. Нема да бързат и девойките. С приходите социалното министерство да изгради на всяко кръстовище или пиаца по една баня. Така след всеки сеанс от 15 минути, ще имат 45 минути да се изкъпят. Сега е яка смрад. Това също е пътят ни към Европа.
 Ако некой, или некоя искат да кръшне, да си купува неколкочасови договори. Така приходите ще скочат с още 54 %. И всичко ще е законно. Може да не е много морално, ама нема да влизаш у затвора.
 Ако некой или некоя искат да дръпнат един бой на половинката си, да закупуват 15 минутни договори. И бой. Тези договори да са само 15 минутни, що некой може да се увлече. Така приходите ще скочат с още 97 %.
  И за да не влизам в подробности, само ще ви кажа къде могат да се реализират ваучери с почасови и подневни договори. Не ти се оди на училище-договор. Тръгваш да крадеш-договор. Паркираш у градинката-договор. За риба-договор. За гъби-договор. Гледаш порно-договор...
 Леле, порно. Тия от СЕМ спреха безплатното порно. Не е лошо утре да излеземе на протест срещу СЕМ. Както е тръгнало, ще спрат и онова предаване за Пепеляшките. Па и Гала. Те тогава вече ще се мре.

Няма коментари:

Публикуване на коментар