Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

вторник, 7 април 2015 г.

ВОДЕЩАТА НОВИНА И ВОЛЕН

 Ако има човек, где още не е прозрял гениалноста на Сидеров, е крайно време да си отвори очите. Както всеки велик човек, той стигна до няколко гениални извода. Първо видя агенти на ЦРУ да проверяват наши болници. 2457 агента обикалят болниците в България и ги проверяват. Най-вече ги проверяват, как лекуват трипер. От тук, стигна до извода, че САЩ ще напада Русия. Очаква се бум на венерическите болести. Загорели натовци нема да пробират. Ще си плащат.
 Обаче най-гениалното прозрение на Сидеров бе, че НАТО ще нападне Русия през месец май. Да помрачи денят на победата. Ама върхът на гениалноста бе, когато стигна до извода, че НАТО ще нападне Русия в Украйна. Същото очакват и неколко руски управника. Некой очакват НАТО да я нападне в Молдова, а други в Грузия. Русия затова е велика. Тя не напада никога първа. Едно време Хитлер я нападна пръв. У Полша.
 А пишещия това, тайно се надява, че Волен ще се поучи от ЦРУ. Крайно време е да се поинтересува от некои специфични лечебни заведения.

Няма коментари:

Публикуване на коментар