Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

вторник, 7 април 2015 г.

НОВИНИ ОТ СВЕТА

 Днес в Будапеща се събраха външните министри на Турция, Гърция, Македония, Сърбия и Унгария. Ще обсъждат проекта Тесла. А този проект е за газопровод и газодоставяне. След направената справка, установих, че тези 5 страни са най-големите производители на газ в света. България не бе поканена, що не произвежда достатъчно. Не бе поканена и Русия. А не бе поканена, що нещо мълчи за Турски поток. Май нема да го прави. Ще има Ирански поток.
 Гърция май нема да облага с 26%  сделките с България, Ирландия и Кипър. Комисия у гръцкия парламент е сметнала, че Германия дължи на Гърция 279 милиарда долара. Американски. Комисия у Бундестага също направи сметки. После излязоха с прессъобщение:
-Ще ни хванете за топките.
 Българите в Бесарабия не щат Демократична Народна Република Бесарабия. Искат да си останат при фашистите у Украйна. По-добри са от руските фашисти.
 Руски десантчици кацнаха на леден блок до северния полюс. Блокът е изконна руска територия. Кацнаха с товар между 30 и 50 килограма. До вечерта товарът олекна чувствително. Предполага се, че същият се състои от водка.
 А в Севернодвинск се запали суперсигурната подводница  К 266 ОРЕЛ. Същата, где караше натовци да полудяват. Засега не се знаят причините, но в района са били забелязани Сорос, трима натовци и двама агенти на Мосад.Руското военно командване съобщи:
-Наще оръжия са най-добрите. В битка не се палят. Палят се във всички останали случаи.
 В района не бе забелязан Обама. Бе забелязан да бяга от пчели в Америка. От диви пчели. Нападнали го, докато чел приказки.

Няма коментари:

Публикуване на коментар