Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

вторник, 24 март 2015 г.

НОВИНИТЕ ДНЕС

НОВИНИ ОТ СТРАНАТА:

Цветан Василев купи от Цветан Василев 6 фирми. Цветан Василев отрече, че ги е продал на Цветан Василев. Купувачът е белгиец, с руски паспорт, издаден от Кремъл. Паспортът е издаден по постоянния му адрес.

Кметът на Сопот каза, че за взривовете до Сопот има външна намеса. Следователите го потвърдиха. Ще се окаже много външна намеса. Може даже да не е от галактиката ни.

У кърджалийско бе проведена полицейска акция по извеждането на психично болен мъж от дома му. Четричасова. Този път полицията не даде жертви. А една къща бе взривена. От бойлер. У гаранция. Пак нема жертви.

Пътната агенция вече нема да съобщава, кои
пътища са затворени. Таман кажат,че некой е затворен заради свлачище и пренасочат колите по друг, то на другия стане срутище, а междувременно свлачището е разчистено. И се губи време.

ПО СВЕТА:

След като бе спряна на 31.12.2014 да излъчва в Русия, CNN  ще излъчва отново. На куково лето.

Американският конгрес гласува резолюция, за доставка на оръжие на Украйна. Путин се скъса от смях  и през сълзи, пак от смях, каза:
- Късно, друзя мои. Аз вече доставих в Донбас. Ако не вервате, вижте снимки от там преди и след доставката. И не ме карайте да доставя директно на Киев. Направо на Майдан. По въздуха.

Заплатата у Русия достигна невиждани величени. Като сума. Минималната у ленинградско е около 7500 рубли. С нея може да си купиш 75 консерви. Шпроти.

СИРИЗА скоро ще се приземи от краткия полет. На летището ще я чакат 9 милиона гърци. Те умеят да посрещат.

А на 27 март за МКС ще излетят двама руснаци и един американец. Ще се кефят на Земята от Космоса.

Няма коментари:

Публикуване на коментар