Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

неделя, 19 юли 2015 г.

НЕВЕРОЯТЕН СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ЗА ПАРИ, СЕКС И СМЪРТ. 20-26 ЮЛИ. ПОД ЗНАКА НА УРАН, НЕПТУН, ПЛУТОН И НЕУТРОН.

 ОВЕН.
 Страх. Необясними страхове. от хора, камиони и вампири. За да си обясните страховете от хора, ще имате време у затвора. Три години.. Страховете от камиони ще си ги обяснявате три месеца у болницата. За да си обясните страховете от вампири, ще разполагате с вечността.
 Секс нема да има. Ще ви е страх от трипер или бебе. Некой ще ги е страх от бой или развод.
 ТЕЛЕЦ.
 Път. Дълъг път. Некои ще отпътуват на небето, други на дъното. Тия, где ще отпътуват на небето, ще пътуват еднакво дълъг път. Към дъното най - дълго ще пътуват тия, где се удавят над Марианската падина.
 Секс ще има и нема да има. За тия на небето нема, що ангелите не правят секс. А не правят, що са мъжки.  За тия, где пътуват към дъното ще има. Там ги чакат русалки. Женски и мъжки. И октоподи. Сексът с октопод е невероятен.
 БЛИЗНАЦИ.
 Препятствия. Ще се изправяте пред непреодолими препятствия. Пред едни ще се изпречи кръчма, а после стълб. Пред други ще се изпречи влак, а после ортопед.
 Секс нема. Съпругът или съпругата са непреодолимо препятствие. За необвързаните непреодолимо препятствие са скапаните батерии на вибратора.
 РАК.
 Късмет. Невероятен късмет. Едни ще намерят пари, други ще намерят пиратско съкровище. Трети ще намерят работа, а четвърти ще си намерят боя.
 Секс ще има. Ще намерите невероятен нов партньор. Внимавайте да не сте от четвъртите, та да намерите и бой. Некой ще си намерят стария вибратор, а други нов трипер.
 ЛЪВ.
 Промяна. Некои ще си сменят работата, други колата, а трети обувките. Тия, где си сменят обувките, е добре да си сменят и чорапите. Некои ще си сменят житейските партньори. Некой от тия, где си сменят житейските партньори ще си сменят и ченето.
 Секс ще има. С нов партньор, с нов вибратор и най вече с нов презерватив.
 ДЕВА.
 Любов. Около вас ще витае любов. Любов към науката, към книгите, и към яденето и пиенето. Най - много любов ще витае около влюбените у партията на Б. Борисов. Некой ще любят ближния, а други ще любят майката на ближния.
 Секс нема. От толкова любов, нема време за едно убаво чукане.
 ВЕЗНИ.
 Разочарование. Ще се разочаровате от работата си, от близките си и от кокошките си. У жегата не носят както трябва. Некой ще се разочароват, що ще делят джакпота от тотото с още трима.
 Секс ще има. Разочарователен с житейския ви партньор, ама очарователен със сексуалния ви партньор.
 СКОРПИОН.
 Печалба. Ще спечелите от тотото. Три лева. От лотарията ще спечелите разочарование. Некой ще спечелят на белот, други на руска трупа. Ако сте политик, майка ви ще спечели целокупната любов на хората.
 Секс ще има. Страхотен секс. Особено страхотен ще е, ако сте майка на политик. Некой ще спечелят две срамни въшки. Мъжка и женска.
 СТРЕЛЕЦ.
 Извисеност. Едни ще се извисят духовно, други тегловно. Най - духовно ще се извисите, ако гледате порно, а тегловно, ако ядете картофки, с цаца и бира.
 Секс ще има. Извисен. Най - духовно извисен ще е за тия, где ги извиси духовно Катя от околовръстното
 КОЗИРОГ.
 Планове. Цяла седмица ще кроите планове. Най - много планове ще кроите, ако планирате отпуска, а най - малко, ако работите у планов отдел у некоя фирма. Некой ще плануват напиване, и ще преизпълнят плана.
 Секс ще има. По план в къщи, и без план навън. Внимавайте, що партньорът ви планува да ви бие, ако разбере, че правите извънпланов секс.
 ВОДОЛЕЙ.
 Смърт. Около вас ще витае смърт. На едни ще им умрат гълъбите и кокошките, а на некои мъже у тая суша, ще им умрат патките и гъските. Патките и гъските обичат влага.Най - много смърт ще витае около тия, где са напръскали против хлебарки.
 Секс ще има. Нема да има, ако са ви умрели патките и гъските. И ако са паднали батериите на вибратора.
 РИБИ.
 Търпение. Ще сте невероятно търпелив. Ще изтърпите всичко и всички около вас. Некой даже ще изтърпят себе си. Не трябва да прекалявате с търпението, ако имате диария, а не носите памперс.
 Секс ще има. С търпение, разбиране и нежност. Ако имате диария, секс нема да има, независимо дали сте с памперс или без памперс.

Няма коментари:

Публикуване на коментар