Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

вторник, 30 юни 2015 г.

АНАЛИЗИРАНИТЕ СУТРЕШНИ НОВИНИ НА 30. 06. 15. ЦИГАНИ, ЕМБАЦИ И ШКЕМБАЦИ. И МАЛКО ТРИПЕР, КОМУНИЗЪМ И 120 000 ТОНА СПИРТ.

 ОТ СТРАНАТА.
 *Изгониха Кутев и Вигенин от Изпълкома на левата партия БСП. Единият за десни уклони, другият за леви.
 *У Гърмен бутнаха 4 цигански къщи. Има голема вероятност, бутнатите цигански къщи да бутнат държавата.
 *У Самоков цигани нападнаха горски, що правили проверка за незаконна дървесина у цигански двор. Пак там българи не нападнаха горски, що правили проверка у български двор, за незаконна дървесина. Само се напиха заедно, а горскити заработиха некой лев отгоре.
 *У Карлово ще протестират 1000 мюсулмани. На забранен протест. Ако бе разрешен, щеше да протестират десетина.
 *А фермер- фермер, стреля срещу тв бос-фермер, що псетата на последния му изяли 19 овце и коч. Приятелката на първия още не може да прежали коча.
 *Фермер у врачанско се страхува за живата си. Фермерството у България е по- опасно занимание от сапьорството.
 *Ембака го нема. Нема и скоро да го има. Ще има протестиращи полицаи. Стари. На по 36 години, где не могат да гонят ембаци, що вече имат шкембаци. Шкембаци, направени от ембаци.
 *А на морето екшън. Рускиня се опита да върне е магазин панталони, купени от магазина за 210 лева. Явно е видяла същите на битака за 10 лева. Магазинерката не ще панталоните, с аргумента, че рускинята ги е обличала и има опасност, некоя невинна невеста да хване трипер и да яде бой. Даже аргументите, че за да хванеш трипер си требва инструмент за трипер, не я убедиха да ги вземе обратно. Този скандал ще остави курортите ни без руски туристи. Нема да ги остави без трипер. ПП. Трипер се лови у басейн. Със сигурност. Знам от първо лице. Съседката ми е изпатила.
 ОТ СВЕТА.
 *У Гърция вече е комунизъм. Транспортът е безплатен. За да не вземе некой грък да плати погрешка, затвориха и банките, та да останат без пари. Сега печатат купони за хляб.
 *Путин и Берлускони ловят риба в Алтай. След 05.07.16 към тях ще се присъедини и Ципрас. С бинтована глава.
 *А ЕЦБ обмисля вариант за еврозона без Гърция. Гърците ще обмислят вариант за Гърция без Ципрас. А преди малко Ципрас каза, че банките ще отворят, когато ЕЦБ им отпусне пари. Демек, нема да е скоро.
 *А САЩ обмисля вариант за опрощаване дълга на Гърция. Техните дългове ги опрощава ИД. По цяла Арабия. От време на време и по Африка и Европа.
 *Путин ще помага на Асад. У среда за Дамаск ще замине 140 000 тонен танкер със спирт. Друго у Русия нема. Забравих. Има. Имат оръжия. Калпави, но много. С тях пазят мира. Оръжията на НАТО и България подпалват войни.
 *А у Япония наводнения, един самозапалил се у скоростен влак, и още един умрел от самозапалването на самозапалилия се. Бах го, сложно стана. Ако некой се самозапали и запали и некой друг, това самозапалване ли е, или не е. Нали не може да самозадоволиш и теб, и невестата ти. Сбъркана работа. Да се чете така: У Япония двама изгоряха у скоростен влак. Единият със сигурност немаше мозък.
 *И водещата новина. САЩ прихвана строго секретно съобщение от Путин до Ципрас:
 - Другарю Щирлиц. Ще Ви върнем в Русия на 06.07.15. В Гърция се справихте чудесно.

1 коментар: