Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

неделя, 14 юни 2015 г.

АНАЛИЗИРАНИТЕ НОВИНИ. 14-06-15. ПОЛИЦАИ ПО НАСЛЕДСТВО И БЕРМУДСКИЯ ТРИЪГЪЛНИК.

 ОТ СТРАНАТА.
 *Полицаите протестират. Искат вече и оставки. До оня ден искаха да се пенсионират рано, да взимат добри заплати и да не работят. Сега, освен оставки, искат, при пенсиониране, на техните места да се приемат само деца и близки роднини на полицаи. Да видят колко тежък труд полагат.И сега е точно така. Наследствено, ама неузаконено.
 *У Орландовци бой между българи и цигани. Засега у ареста са петима, у Пирогов шестима, ама у Орландовци нема нито един. Засега.
 *САЩ ще карат танкове в България. Най- после. Дано не се налага да ги изкарват.
 *От 15 до 19 над България ще лети АН 30 с руски инспектори на борда. Договор за открито небе. Умоляват се гражданите с незаконни казани, да се въздържат през тези 5 дни от варене на ракия. Ако до казана има летище, може и да варят.
 *Градовете се напълниха със змии.Това могат да го потвърдят всички женени мъже.
 *У северозапада жега. Може да се реже с нож.
 *А днес е празника на вси светии. На българските светии. Не се молете на чуждите!
 ОТ СВЕТА.
 *Танцьорка, еротичен модел, стана принцеса. Светът вече не е същият. Преди време една християнска принцеса, намалко да стане мохамеданска.
 *Преговорите с Гърция продължават. Гърция каза, че ще се съгласи на исканите реформи, стига тия, где искат реформи, да реформират гръцкия дълг на 3.78 евра.
 *Хилъри каза, че заплаха за САЩ са Русия, Иран и Северна Корея. Пропусна да каже, че най- голямата заплаха за САЩ е САЩ.
 *Украйна съобщи за шестима нейни войника в Донецк. Засега Русия не е съобщила за нито един убит войник от Русия. Нема и да съобщи.
 *До Куба бе открит кораб, изчезнал в Бермудския триъгълник през 1926 година. Празен. Скоро ще бъдат открити и други. Бермудският триъгълник е решил да става добър.
 *У у Германия слон стъпка човек. Скоро ще тъпчат и пингвини. Глобално затопляне.

Няма коментари:

Публикуване на коментар