Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

неделя, 14 юни 2015 г.

НЕВЕРОЯТЕН ХОРОСКОП ПОД ЗНАКА НА ЧЕРНАТА ДУПКА НА ВЕНЕРА. ЗА 15-06-15. И НА ТРИТЕ ШЕСТИЦИ И НУЛАТА.

 ОВЕН.
 Обич. Ще ви обичат и ще обичате. Некои ще обичат хайвер, други боб. Некои ще обичат даже съпрузите и съпругите си. Ще ги обичат, само ако има салата и ракия.
 Секс ще има. Ако има ракия.
 ТЕЛЕЦ.
 Печалба. Ще си спечелите най- вече врагове. Некой, где си купят билет от лотарията за 5 лева, ще спечелят два. Най- много ще спечелят тези, где си не купят билет.
 Секс ще има. Внимавайте! Ако ви хванат, ще спечелите и бой.
 БЛИЗНАЦИ.
 Веселие. Ще пада веселба. На работата, в къщи и на улицата. Ще пада веселба навсякъде, где се появите. Вчера не трябваше да си правите нова прическа.
 Секс нема. Нема да има, докато си не смените прическата.
 РАК.
 Подем. Небивал подем. Първо ще Ви подемат в къщи за пари. После ще ви подеме началникът. После вие ще подемете прането и готвенето.
 Секс има. Квото пипнете, се подема.
 ЛЪВ.
 Болка. Ще изживеете невероятна болка. Тия, где препиха у неделя, ще ги боли главата. Некой ще ги боли палецът на крака, що е с малки обувки. Най- много ще са тия, где ще ги боли оная работа.
 Секс нема. Стига толкова болка!
 ДЕВА.
 Работа. Некой ще работят даже и на работата си. Най- много ще работят тия, где са без работа. Некои даже ще си изперат чорапите на ръка. Поне единия.
 Секс ще има. Вибраторът ще работи.
 ВЕЗНИ. 
 Чистота. Ще изчистите мислите си. После ще изчистите в къщи. Посл некои ще се изкъпят, а после ще изчистят банята. Препилите ще си изчистят червата, а трезвите ще избистят след тях.
 Секс ще има. Мръсен. Нема по чиста работа, от мръсен секс.
 СКОРПИОН.
 Срах. Ще преживеете невероятни страхове. Цял ден ще се страхувате от нещо неизвестно. Няма да разберете какво е. Ще го усетите когато вечерта седнете на леглото си. Страшилището е у тъмното, под него.
 Секс нема. Страшилищата немат нужда от секс, а от кръв.
 СТРЕЛЕЦ.
 Спомени. Ще си спомняте за миналите дни. Некои ще си спомнят за минали нощи. Има вероятност да срещнете стар спомен.
 Секс ще има. Със стария спомен. Носете си презерватив. Помните ли стария трипер?
 КОЗИРОГ.
 Промени. Некой ще си сменят работата, други матрака, а трети физиономията. Некой ще си сменят чорапите, а други кожата.
 Секс ще има. С нов партньор. Сменете и стария презерватив!
 ВОДОЛЕЙ.
 Новини. Некой ще получат писмо от близък човек. Други ще получат писмо от свети Петър. Тия с писмото от светията, ще влязат и у новините. Има вероятност партньорът ви да получи новина за Вас, и пак да влезете у новините.
 Секс ще има. После ще сте у новините пред блока.
 РИБИ.
 Път. Ще пътувате дълго, дълго. Едни със самолет, други с влак, трети с рейс. Най- дълго ще пътуват тия, где им се строши колата.
 Секс ще има. Попътен.

Няма коментари:

Публикуване на коментар