Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

събота, 6 юни 2015 г.

АНАЛИЗИРАНИТЕ ОБЕДНИ НОВИНИ. 06-06-15. СУПЕРУСПЕШНА ПРОБА НА БОЕПРИПАСИ, ЦИПРАС, ПУТИН И НЕЩО ЗА ЕДНИ СВИРКИ.

ОТ СТРАНАТА.

  • У Сопот пробваха граната за гранетомет. Пробата се оказа изключително успешна. Утрепа един и рани трима. Бойко Борисов прекъсна играта си на тенис, и отиде да честити успешната проба. Утрепан е един американец и трима рани. Не съобщават името на американеца, но май се казва Мохамед ал Джихад.
  • На Маказа километрична опашка от тирове. Обработват бавно документите, що не карат контрабанда. Ако карат, нема опашка. Плащаш и бегаш.
  • Спеццентър ще бори незаконната сеч. Ще я бори по телефон 112. Горските ще се борят с чужди невести у гората.
  • До Благоевград един навлезе у насрещното и утрепа насрещния. Лоша среща.
  • У Благоевград хазяи пребиха квартирант. Не плаща за паркиране, а паркира.
  • МОСВ ще даде природозащитници на прокурора. За екорекет. После ще издаде разрешение за строеж на 27 ски писти и 32 ски влека у Банско.
  • А до с.Мраморен- екшън. Полицаи подгонили кола, от колата стреляли и после се скрили в гората до селото. Сега гората е обградена от полицаи с бронежилетки. Засега са заловили трима с крадени дърва, двама кърски тъпкачи и една дедо с коза. Не се съобщава к'во е правил там дедото с козата.
  • Общо взето, това е по важното. Засега никой не е пребил детето, невестата или тъщата. Нема открит завод. Нема даже и цигани.

 ОТ СВЕТА.

  • Ципрас предупреди ЕС, че ще пати заради Гърция. И спря да плаща. 70% от гърците му верват. Не му верва Атинската борса. Индексът там се срина за ден с 5 пункта. Акциите на гръцките банки се сринаха с 9%. Не се сринаха заплатите на държавните служители.
  • САЩ организара погребение на талибански лидер. После един дрон, с една ракетка организира още 26 погребения на присъствалите там талибани. Сега чака. А папата е в Босна и Херцеговина. Ще помирява православни, мюсюлмани и католици. Не е в Босна православният московски папа. Не е и у Украйна.
  • Порошенко съобщи, че у източна Украйна има 9 000 руски войника. Камерън съобщи същото. А Медведев съобщи, че разширява списъка на руски граждани, где немат право да държат в чужди банки пари и ценности.
  • А Путин съобщи много неща. Първо съобщи, че Русия ще внася петрол от Иран. После съобщи, че Крим доброволно се е присъединил към РФ. После съобщи, че Луганск и Донецк нема да се присединят, даже и доброволно. После съобщи, че САЩ имат нужда от външна заплаха. Не съобщи, че той точно поради това праща руснаци в източна Украйна. Да  плаши, а не да присединява. После съобщи, че само болен мозък може да помисли, че Русия ще нападне НАТО. Не съобщи, че болен мозък може да помисли, че Русия ще нападне Грузия, Чечня или Пниднестровието.
  • А проучване, проведено лично от мен опроверга твърдението на американците, че от свирки се поумнява. Нито една от репортерките ми под прикритие, на околовръстното, не е взела нобелова награда. А що неща са взели между зъбите си, не може да ги преброи и гугъл.

Няма коментари:

Публикуване на коментар