Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

събота, 6 юни 2015 г.

ПИСМО ДО Б.БОРИСОВ.06-06-15. НЕВЕРОЯТНО ДОБРО ПРЕДЛОЖЕНИЕ.

ДРУГАРЮ ПРЕМИЕР МИНИСТЪР,

Ваш почитател съм още от времето, когато отказахте, да се откажете от партийната си книжка, и напуснахте МВР. С интерес проследих цялата Ви кариера и продължавам да я следя. Понеже сега виждам, че въпреки всичко, което правите, има хора где не ценят това, искам да ви помогна. Случилото се в Гърмен може да се окаже не толкова безобидно, както изглежда на пръв поглед. Явно нещо трябва да се направи с тези и за тези цигани. По добре го направете Вие, що ако те вземат да го правят, ще стане лошо.
 Некой Ви плюват, що строите магистрали. Те не могат да разберат, че около тях вие откривате и нови работни места. Засега са само за циганчици, ама тия, где ползват услугите им, обикновено ползват после услугите на венеролога. После ползват лекарства. Така се подпомагат българските лекари и българската фармацевтична промишленост. Около циганчиците ще се направят кръчмета и мотелчета. Така ще живне и българският туризъм. У кръчметата ще се яде и пие, така ще живне и българското производство на вина, ракия, прасета и грозде. Около мотелчетата ще дежурят милиционери, и така нема да се залагат по храстите и
да се корумпират. Така ще се пребори и корупцията у МВР. Жалко, че толкова много хора не осъзнават гениалността на идеите ви.
 А ето с какво искам да ви помогна, и мога да ви помогна веднага. Чух, че ще се продава земя на циганите по 1.20 лв. на кв. метър. На декар 1 200 лв. Обаче повечето българи не дават земята си за тези пари. Та на думата. Живея в северозападна България. Понеже още не сте разрешили да се продава земя на чужденци, при нас земята се купува по 30 стотинки на квадрат. За декар плащат 300 лева. Нема как  да работя  земята, що фонд Земеделие дава пари само на тия, где я  купуват по 300 лева. Затова искам да Ви продам стотина декара. По триста лева. У селото на тъщата. Там може да заселите циганите, где ще ги изгонят от Гърмен. Засега тия, где ги гонят, не казват где да отидат, когато ги изгонят. У селото на тъщата нема нито един циганин. Не искам да Ви продавам земя у моето село, що там има достатъчно цигани. Заселиха ги Вашите съпартийци по времето, когато не хвърлихте партийната си книжка.
 И за да не останете с впечатлението, че не обичам тъщата или невестата си, та затова Ви предлагам тяхната земя, съм готов да прибера в къщата си на село пет циганчици. Високи между 160 и 170 см. Не по тежки от 60 кила. И да са между 18 и 22 години. И баня имам. Да се не притеснявате. Нема да ги карам да копат. Земята съм я дал на аренда. Плащат ми по 12 лева на декар, или по две кофи жито. Гледам кокошчици, овчици,прасенце и два декара лозе. Ще пасат овчиците, и ще свирят. И меден кавал ще им дам. Петдесет и кусур годишен. Сега такива кавали трудно се намират. Идилия. Лозето, плодовете му и полученото от сока на плодовете му, ще го консумирам заедно с циганчиците. С пържолки от прасенцето, некое агънце на шиш и бело месо от пиленцата. Еко.
 Ще се радвам, ако оцените и приемете помощта ми!

 ПП. Преди да пратите циганите насам, Ви моля да направите един път и до северозапада. Засега път нема. А ако тръгнат пеш, по селата, где минат на път насам, ще изпонаправят сума ти пакости.
 Благодаря Ви предварително!

06-06-15
СЕВЕРОЗАПАД                                                                                              ДЕДО ВИ ВАНГА

2 коментара: