Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

петък, 8 май 2015 г.

ВОДЕЩАТА НОВИНА. ГОЛЯМОТО ПРЕДПРАЗНИЧНО ЛЪСКАНЕ НА БАСТУНИ И ПАМЕТНИЦИ.

 Днес мимоходом бе споменато, че паметникът на съветската армия ще бъде охраняван от граждани. А те това беше най-добрата и водещата новина. Що никой не го напада и нема да има бой. Това е България. Едно момче от охраната каза:
-Пазим го, за да не поругаят паметта на ХИЛЯДИТЕ съветски войни, дали живота си за свободата на Европа.-и  държи руски георгиевски ленти.
 Те тук е заровено кучето. Момчето явно е пропуснало некой урок по история. Живота си в тази война дадоха МИЛИОНИ СЪВЕТСКИ  войни. Не само руски. Първо да я подпалят заедно с Германия. После да победят Германия. Не фашистка Германия, а национал СОЦИАЛИСТИЧЕСКА  Германия.
 Ама живота си за свободата на Европа дадоха и войни от цяла Европа. Дадоха живота си и американски и австралийски войни. Дадоха живота си и БЪЛГАРИ. Те нямат
паметник.
 Ама толкова акъл за един пазач стига. Утре българи, ветерани от войната ще поднесат цветя пред паметника на съветската армия. Няма да ги поднесат пред паметника на бойните си другари от БЪЛГАРСКАТА армия,оставили кости по Страцин, Драва и унгарската пуста. За да победят, а после България да е победена. Що такъв паметник НЯМА.
 А каква свобода,как и на кого я дадоха СССР, е друга тема.
 Иначе руското посолство плати на чистачи и миячи да го лъснат. Доста пари харчи напоследък за лъскане. На паметници, имидж и други работи. Например на бастуни, где да пазят паметниците им.
 Ама друго си мисля. Оставете ги на мира! Нека си пазят паметника. Нека го лъскат. Той си е техен, нищо, че е тук. Не му обръщайте внимание! Оставете ги на мира и те ще спрат да го пазят. После ще спрат да го лъскат. После ще почне да се разпада и накрая ще отиде в историята. Както там отиде СССР. Те живеят само когато имат врагове.
 Ама преди това нека сберем некой лев и направим паметник. На БЪЛГАРИ. Да има где да оставят цветя "патриотите". И БЪЛГАРИТЕ.
 СМЕНЕТЕ СИ ЧИПА!!! И пазачите, и трошачите.


Няма коментари:

Публикуване на коментар