Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

петък, 1 май 2015 г.

ПЪРВОМАЙСКИ НОВИНИ. РАБОТА, БРАТЯ И СЕЛФИ НА ИДИОТИЗМА. БАЛТИМОР, ФИЛАДЕЛФИЯ И ПАРАДИТЕ НА ПОБЕДИТЕ.

 ОТ СТРАНАТА.
 Днес е първи май. Ден на труда, през  който в България никой не работи. Никой не работи и през останалите дни, ама всички се правим, че работим.
 Утре е последния ден, когато работим за държавата. На трети вече работим за нас. Това е хубаво. Не е хубаво, че втори и трети май са почивни дни. Нема и за държавата, нема и за нас.
 На гръцката граница задръстване. Българи отиват на почивка в Гърция. Нема задръстване на Варненската, Бургаската и Банската граница. Нема и да има.
 Братко и БИГ братко са невинни. Биг братко не е подписвал договорите. Договорите са ги подписвали местни началници, на които той е бил началник. А те не са
братя, на брата, на БИГ брата.
 8 000 празнуват първи май, международния ден на труда, заедно с БСП. Първи май, денят на АПРИЛСКОТО ВЪСТАНИЕ комунистите няма да празнуват. Не е международен, а чисто БЪЛГАРСКИ. Едно от малкото истинско български неща. После БСП ще празнуват девети май.
 На скалите на Аладжа манастир студент си правил селфи. Успешно. После литнал, и пак се опитал да си направи селфи. Неуспешно. От болницата съобщиха, че комата му е успешна. Дано само и не умре успешно!
 У Банско се обеси фалирал бизнесмен. Както е тръгнало, България ще остане без бизнесмени. Засега успешно остана без бизнес.
ОТ СВЕТА.
 У Украйна сепаратистите се прегрупират. Прегрупират се и антисепаратистите. Скоро ще има групов секс.
 У Москва Путин посрещна част от така наречената "Група на старейшините". В нея членуват бивши световни величия. Кофи Анан, Джими Картър и други бивши президенти и премиер министри."Росийская газета" съобщи, че и Путин ще стане някога неин член. Путин утре ще уволни главния редактор и ще заяви:
-Тоя е луд. В нея членуват живи бивши. А аз ще стана бивш само след смъртта си.
 Филаделфия праща помощ на протестиращите у Балтимор. Хуманитарна. 1000 човека тренирали бокс. Обама търси Рамбо, та да го прати на помощ на полицията.
 Земетресение у Папуа, вулкан у Чили. Засега нема вулкан у Йелостоун. Засега.
 А у Гърция никой не работи. Не работят и корабите и влаковете. Работи само Ципрас. Тъй като не можа да изработи ЕС, ще изработи гърците. С ДДС, пенсиите и приватизацията.
 А "Меssendger", след десет години полет по план в космоса, се разби по план на Меркурий. Преди това изпрати сигнал за сбогом на всички земляни. На девети май, след десет дни полет без план у космоса, върху Земята ще се разбие "Прогрес". Може и върху Европа. Извънпланово. По план у Русия са само парадите. Парадите на победите.

Няма коментари:

Публикуване на коментар