Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

петък, 15 май 2015 г.

СТРАННИТЕ НОВИНИ.15.05.15.КЛАНЕ У ПАРЛАМЕНТА. УТРЕПАНИ ОТ ТОК БЪЛГАРИ. И ДОМАТА ЗА ЩЕРКАТА.

 ОТ СТРАНАТА.
В парламента, след като оня разнищиха арменския геноцид, днес разнищват баташкото клане. У БАН историци разнищват промените в закона за пенсиите и в закона за митниците.
 В България ще спират енергомощности. Имаме такива за 11 215 МВТ, а днес потребяваме около 3200 и изнасяме 600. От "Уестингхаус" и "Росатом" ни предложиха да ги увеличим с още 10 000 мегавата. Правителството умува, а отвън симпатизанти на БСП и Атака скандират:
-Искаме ток! Искаме много ток! Руски ток! Много ток!
 Тук там некои искат и американски.
 А из България пак се разнася оня списък от тая година. Същия като оня списък от миналата година. Същият като списъците от много години. А политиците се правят на идиоти. Не бил верен. Нема значение, дали е верен бе, друзя. Верен е списъчният състав в него. Все един и същ от 20 години. Като на тържествена заря за дните на победи.
-Иван Иванов?
-Тук.
-Пешо...?
-Тук....
 А Пеевски у тоя списък е пропуснат...
 У Асеновград  въоръжен до зъби пенсионер се барикадира, и изправи на нокти полиция и армия. При президента се сбра кризисен щаб. От Русия Путин прати танка "Армата", а НАТО прати един батальон морски тюлени. Танкът така и не стигна, що не можа да запали и да тръгне. Стигнаха тюлените, ама се върнаха, що у Асеновград нема море. Картите им се оказаха стари. Имало е преди неколко милиона години. Районът бе обграден от спецполиция. Тя изчакваше заповед за атака. Такава заповед не дочака баба Стефка. Тя атакува с бастунчето се опасният терорист и после го предаде на полицията.
 ОТ СВЕТА.
 Май ще се окаже, че у Куманово службите са се били със спецслужбите. То не беше трудно да се сети човек. Такъв цирк нема.
 Китай инвестира в Бразилия 50 милиарда долара. Сергей Иванович инвестира в Русия 5.00 долара. За литър водка.
 От острова на свободата към държавата на робството приток на имигранти и пури. От държавата на робството, към острова на свободата приток на туристи и долари.
 Варуфакис не иска никой да го спасява. Иска хем да го спасят, хем и двойно отгоре да му дадат.
 А Лавров, след като прати по Кери кошница с домати и картофи на дъщеря си в САЩ, сега е в Сърбия. Сърбите също ще му наберат домати. Те  умеят. Берат и на ЕС, и на САЩ. Ама ги продават, а не подаряват.
/рисунките са на Владислав Михов/.


Няма коментари:

Публикуване на коментар