Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

понеделник, 6 април 2015 г.

ПИСМО ДО СЕВЕРОЗАПАДНИТЕ ОБЛАСТНИ УПРАВИТЕЛИ

 Другари и другарки,областни управители.
Днес чух вашето предложение, касаещо почистването на речните корита. Предложението да няма държавни поръчки и да се не плаща кеш, е гениално. Както казвате, фирмите, где чистят коритата, трябва да прибират дървения материал и баластрата, а не да дирят пари. Аз предлагам и трета фирми да се включат към тях. Те да чистят и рециклират всички останали боклуци. Това ще доведе до поне 76% ръст на икономиката ни. Ето как:
 Първо минават дърварите. Изрязват всички дървета на 17 километра от коритата. Една част продават, а с другата правят мостове и къщи за бедните. След като се изрежат дърветата, тръгват сметосъбирачите. Сбират всичко, рециклират го и рециклираното изнасят за Китай. Накрая тръгват багерите. Чистят коритата до пояса с изрязаните дървета на дълбочина 10 метра. Коритото на реките Лом, Огоста и Вит се чистят до Стара планина. Стават плавателни. Но най-важно е да се изчисти Искър. И без това от него по -длибоко нема. Така Северозападна България ще се свърже със София, което ще доведе до небивал подем в икономиката на района. Представете си:
 Дядо Йоцо гледа презокеански лайнер при Бов! А у село натовски кораби! И у Чипровци руски! Яко, а!?!
 На този почин да обърнат внимание областните на Североизточна България. И да си припомнят за канала Русе-Варна.

Няма коментари:

Публикуване на коментар