Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

неделя, 22 март 2015 г.

БУМ БУМ.

Вчера гръмнаха някакви складове. Това не е новина. Тук често се гърми. Понякога загиват и хора. Понякога и по 15 на куп. Новината тук е, че нема загинали. Що наблизо не е имало никой. Това е съществената новина. А околи тоя взрив се появиха много новини, на които никой не обръща внимание.
За взрива са съобщили гардовете. Навреме. Не са били заети да бият никого.
Няма нарушения при съхранението на неуправляемите ракетни снаряди. Що са неуправляеми. Ако беха управляеми,щеше да видим, кой ги е управлявал и к'во е нарушил.
Полицията и пожарната действаше геройски по инструкция. Докато у Иганово гърмеше, те спокойно спяха. Както у Горни Лом. Ще има наградени.
Министърът ще забрани на частни фирми да трошат оръжия. Що при тях гърмят. Ще ги троши държавата. А държавата ни умее да троши. В момента държавата успешно троши държавата.
И един въпрос, где все още немам отговор. Гръмнал е "Шести холандски склад". А ако гръмнат
всички холандски, американски, руски, на НАТО и Варшавския договор складове, где ще празнуваме официално рождения ден на Апостола? А на Филибето ке му останат ли тепета.
Но след този взрив се появи гениална идея. Ето я:
Взривни вещества  се произвеждат и съхраняват задължително на не повече от 20 метра от сградите, в който се помещават следните Държавни органи:
 - народно събрание
 - министерски съвет и министерствата
 - следствие
 - съдилища
 - прокуротура
 - пожарна
 - полиция
 - областни и общински служби
 - контролиращите органи.
До края на деня очаквам за гръмне и нещо друго.

Няма коментари:

Публикуване на коментар