Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

четвъртък, 24 август 2017 г.

ПОЛИТИКА

Не мога да се нарадвам на изказването на Путин за азбуката. Мислех, че и на най – дебелоглавия патриот ще стане ясно, за какво иде реч. А те вкупом гракнаха и започнаха да се оправдават като ученички. И да го оправдават. И най – вече да оправдават действията на една имперска сила, която винаги е имала интереси тук. И винаги ще има. И не И пука за България и българите. Не И пука и за тъпите български патриоти, веещи руски знамена. Та ще се опитам да ги светна. Дупедавците. Ще започна от по – далеч, ама не от чак толкова далеч. За Украйна иде реч. Взе си Крим. Подпали я. В Европа в 21 ви век загиват хора. На него не му пука за загиналите. И на мен не ми пука. Ама ми пука за България. И трябва да сте слепи, ако не го виждате. Случва се бавно но сигурно.
По черноморието живеят няколко стотин хиляди братушки. От Дуранкулак до Резовска река. Те нямат териториални претенции към България. Засега. Имат земя. Купена. Същата, где не се продава на чужденци. Българската. Где патриотите реваха да не се продава на чужденци.
След реката почва Турция. Отскоро пръв приятел на Русия. Интересното тук е, че те имат териториални претенции към България. И ако щете вярвайте, в Родопите, Лудогорието и Черноморието има турско население. И един добър ден, Турция може да последва примера на Русия в Украйна. Да си вземе Родопите, що са били нейни и да подпали Лудогорието. Може, казвам може, а не казвам че ще. Защото единствените две нещо, които може да ги спрат, ама и може да не ги спрат, е членството ни в ЕС и НАТО. Няма как да се бием с четвъртата по сила армия в света. А идеалният вариант е просто да подпалят Родопите. Нищо, че сме в ЕС и НАТО.
На запад е Македония. От доста време приятел на Русия. От вчера са и братя по азбука. Те също имат териториални претенции към България. Ама немат армия. Което съвсем не е пречка да подпалят фитилите в Пиринска Македония. И там има доста патриоти, веещи руски байраци. И чувстващи се силни, защото зад тях стои Русия.
За Сърбия е ясно от време оно. До Искър е Сърбия. Колкото и смешно да ви звучи...
Та това исках да ви кажа. И да ви попитам:
Задавали ли сте си въпроса, защо най – големите приятели на Русия винаги са искали и искат нещо наше? И не забравяйте, че сега тук има между 300 000 и 500 000 руснаци.
Боже, пази България!!!...Най - вече от български патриоти с руски знамена!
Приятен ден!

Р.А.

Няма коментари:

Публикуване на коментар