Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

петък, 19 февруари 2016 г.

УЖАСНИ НОВИНИ. ВОЙНА ДО АРМАГЕДОН И БОЙ ПО ГРАНИЧНИТЕ ПУНКТОВЕ.

 ОТ СТРАНАТА:
***Левски. Минута мълчание.
 *Ловец на бежанци е героят на българите.
 *Бойко отменя неотменяемото, като иска да избяга от неизбежното.  Чистачки му подариха метла, та да измете корупцията. Та се сетих, как метях себе си от снега, когато бях малък.
  *Вот на недоверие не се гласува от тия, у които вече никой нема доверие.
  *У парламента се създаде комисия, която да установи намесата на Русия и Турция, във вътрешните работи на България. Комисията е съставена от равен брой агенти на Русия и Турция в България.
 *Граница. Блокада. Контраблокада. Реконтраблокада. Бой.
 *А Пеевски си продава фирмата, с дялово участие в Булгартабак. И напуска управителния съвет на дружеството. Ще наблегне на управлението на България.
 *НЕК излезе на печалба. Скоро некой ще влезе, та скоро пак да не излезе..
 *У Хисаря един кара с 7.56 промила кръв в алкохола. Вместо да го наградят за световния рекорд, го осъдиха и му взеха книжката.
  *А у Мало Бучино се въоръжават. МВР нема време да ги пази, що е заето с опазването на двадесетте си заплати.
 *И ще забраняват да се спи на плажа. Добре, че не бе забранено преди години, що немаше да  го има големият ми син. И още 674 738 българи.
 *А Набил Еженави е вече футболист на Монтана. Там вече игрят Набил Есъдията и Набил Етреньора. Само " Левски"!!!
 ОТ  СВЕТА:
 *Англия се пазари с Европа. Вишеградци се пазарят с Европа. Гърция се пазари с Европа. Петък е официален пазарен ден на Европа.
 *Турция вече 6 часа бомбардира кюрди у Сирия. Бомбите миришат на световна война. Армагедон. Царете се сбраха. Да му мислят сирийците! И Меркел!
 *Русия заяви, че няма да ограничава добива на петрол,  след като преди три дни подписа, че няма да го увеличава. Руски подпис не важи. Едно време подписаха да пазят териториалната цялост на Украйна. И я опазиха.
 *Нюзру съобщи, че САЩ разполагат тежки оръжия в норвежки пещери. Също така съобщи, че е арестуван собственикът на летище "Домодедово". Атентатор бил. През 2011 година. После съобщи, че руските чиновници ще се кълнат в антикорупцията. Не съобщи колко ще е бюджетния дефицит па Русия. И ръста на икономиката не съобщи.
 *САЩ бомбардираха Либия. Изтрепаха тунизийци.
 *Китайците работят. Японците работят. За Австралия нищо. Бразилия чисти след карнавала.
 А у Англия се е заселила риба, где яде тестиси. Глобален свят.
 *Помните ли кой написа " Да убиеш присмехулник"? Починала е днес. Вечна памет! И вечна книга.


Няма коментари:

Публикуване на коментар