Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

събота, 20 юни 2015 г.

ВМЕСТО АНАЛИЗИРАНА НОВИНА, АНАЛИЗИРАНА НЕ-НОВИНА.

 Преди да анализирам поредните новини, първо преглеждам всички новини. И понеже тоя на снимката ми е любимец откакто прати руснаци у Украйна, почвам от руските новини. Пиша "русия днес". Любим новинарски сайт отпреди време.. Лъжат като цигани. И ето на какво попадам. Знам, че от ЕС ги погнаха за пари, ама тук кво става?!:
 "Скъпи приятели! С много тъга сме принудени да ви съобщим, че в рамките на структурните промени в работата на Международната информационна агенция "Россия сегодня" ("Русия днес") българските странички на сайта и във Facebook на радиокомпания "Гласът на Русия" спират своята работа. Благодарим на всички наши посетители и експерти, на всички, които ни поддържаха и ни помагаха в работата в интернет-пространството. Положихме много сили да бъдем полезни и да направим нашето общуване интересно и съдържателно."
  Не ми се вярва. Пробвам пак. И пак. И пак. Нема вече гласът на Русия. И ми става мъчна за некои от приятелите ми. Става ми и мъчно за тези, които им помагаха и поддържаха. Напоследък се забелязва отлив на влюбените у Русия. Денги нет. А и какво ще гледате сега!?Предполагам, че ТВ "Алфа". Докато и там почнат структурни проблеми. Те май вече почнаха.
 Та това ме накара да се замисля. И най- после мисля, че разбрах руснаците. При тях има проблеми само със структурите.
 При тях няма кризи. Няма икономически проблеми. Това са структурни проблеми на икономическата структура.
 Те не анексираха Крим и не водят война в Украйна. Това е структурен проблем, на структурата на границите.
 Русия не я искат в Г8. Е па това е структурен проблем на Г7. Русия е самостоятелна структура. Изгониха я от всички световни структури, що с постоянните си структурни проблеми, Русия стана световен структурен проблем.
 За руските структурни проблеми може много да се пише. Там нема гейове. Има хора със структурни промени на задниците. Нема алкохолици. Има хора, проучващи структурните промени, настъпващи при структурното разграждане на алкохола, в структурата на мозъка.Там няма кражби, катастрофи и убийства. Има структурни промени на собственици, форми и житие- битие...
 Та това исках да ви кажа. Всичко е въпрос на структура. Затова никой не разбира Русия. Що никой не може да вникне в дълбоката руска душа. Що там  душа нема. Има структура. Велико-  имперска, Марксистко- ленинско имперска, Сталино- имперска и Путино- имперска. Абе с една дума, като махнем имената, структурата остава имперска. Структура, структурирана столетия. Тук там изпуснат некоя структура, та напише "Идиот" или за некое лебедово езеро. Ама най- често се структерира некакъв болен мозък, като тая на горната снимка
 пп. Сега почвам да мисля, каква е структурата, на среднострукторния руски мозък. Предполагам, че е високоструктурна структура. Всичко у Русия е високоструктурна структурна структура.
 Кто понял, понял.




Няма коментари:

Публикуване на коментар