Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

събота, 20 юни 2015 г.

АНАЛИЗИРАНИТЕ НОВИНИ. 20-06-15. ЕНЕРГОИЗТОЧНИЦИ, МАРИХУАНА И ВИЦОВЕ ОТ БРАТСКА РУСИЯ. И ЗА ЧЕРКВАТА И ИСТИНСКИТЕ ПОПОВЕ.

 ОТ СТРАНАТА.
 *Трима загинаха на пътя. И тримата ги утрепа малоумието. Малоумието засега е невредимо.
 *91% от руският внос у нас е на енергоизточници. Руския внос на енергоизточници у Русия е 80%. Засега нема да спират вноса за България. Требват им пари. Засега.
 *Най- голям инвеститор в България е Нидерландия. Не е лошо и други държави от ЕС да легализират марихуаната. Тук инвестират само тия, где са напушени здраво.
 *Москов мисли, че всички пият мускатова за 16.80 и затова се не осигуряват. Неосигуряващите се мислят, че Москов пие цар Кировка за 3.50, и затова плямпа глупости.
 *А един здрав българин и една здрава сръбкиня заздравяваха българо-сръбската дружба със здрав секся у здрава колая с нездрава ръчна спирачка. Сега не са здрави ни българинът, ни сръбкинята, ни колата. Здрава е само ръчната спирачка у дерето.
 ОТ СВЕТА.
 *Вицът на деня долетя от Москва: ЕС шантажира Крим, що го санкционира.
 *Вторият виц на деня дойде от Путин: ЕС трябва да ръкопляска на Русия за помощта им за Гърция.
 *Третият виц не долетя, а щеше да изгрежда така. ЕС трябва да ръкопляска на Русия, за грижата на руските войници заУкрайна.
 *Четвъртият виц долетя от "Газпром": Гърция ще вземе пари напред за "Турски поток". А Турция още не знае, че ще има "Турски поток". А пък любовта между Гърция и Турция е от векове.
 *И за да не се сцепите от смях, спирам с новини от Русия.
 *У Грац един прегази стотина и утрепа трима. Засега трима. Австро-босненец. Не е терористичен акт. Ама пък каква идея е за терористичен акт, а!?
 *Синът на Осама, поиска от Обама, да издаде смъртен акт на баща му. Требва  му за у рая.
 *Обама каза, че САЩ ще ги съсипе расизмът. Некои мислят, че САЩ ще ги съсипят афроамериканците. Афроамериканците немат време да мислят нищо, що гледат да ги не гръмне некой полицай.
 *У Черно море влезе американски кораб. Бракониерски, маскиран като военен. Ще лови калкан.
 *Гърция ще занесе в понеделник у Брюксел нови предложения. Засега 16% от бюджета на страната отива за пенсии. Новите предложения ще са, за пенсии да отиват 25%, като 22% от тях, да се плащат от германските данъкоплатци.
 *А Линдзи Лоуън иска да има бебе. Ако не видите анализирани новини неколко дена, се не чудете, що нема.
 ****И накрая новината, с която трябваше да започна. Не само аз, а всички новини у България трябваше да започват и свършват с нея. БЪЛГАРСКАТА  ПРАВОСЛАВНА  ЦЪРКВА се появи от небитието и помири цигани и българи у Орландовци.  Забележете-БПЦ !!! Не папата. Не муфтията. Не министрите и политиците. Значи може. Може и с добро.
 Та скъпи новинари, не е новина, че монаси пробват да си правят бебета, или че поп пробва да прави бебе на засукана невеста. Те това е новина. Другото е ежедневие.

Няма коментари:

Публикуване на коментар