Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

вторник, 16 юни 2015 г.

АНАЛИЗИРАНИТЕ НОВИНИ. 16-06-15. ЕВРОЦИГАНИ, ЕВРОБЪЛГАРИ И ДИВИ ВЪЛЦИ. И ВАРУФАКИС...

 ОТ СТРАНАТА.
 *Цигани цигани, цигани българи, цигани политици и тук таме протестиращ полицай. У Нови Хан нов проблем. Снежната топка набира скорост и маса, нищо, че е жега. Има опасност да разруши България.
 *Едва изгониха лидера на "евроцигана" от БТВ. Основната заслуга той да е там, е на "Евророма", на държавата, на БТВ, НОВА и всички БТ ТВ.
 *Катар инвестира за пръв път в България. За пръв път. Преди година инвестира в "Барселона" и станаха шампиони. Знаят где да инвестират. Ние и в момента сме шампиони. По малоумие.
 *У Варна спасени биха спасители. Това е България. Спасителите ядат бой, независимо дали те спасяват у морето, или у ръжта.
 *У Кърджали зарибяват шивачки с безплатни почивки у Турция и Гърция. След десетина години ще почнат да им дават и заплати.
 *А у Варна се родиха 4 вълчета. Диви. У зоопарка.
 ОТ СВЕТА.
 *Варуфакис заяви, че нема повече да правят никакви отстъпки. Требвало да храни 700 000 държавни служители. Кредиторите утре ще заявят:
 - Е па хранете си ги! Досега ги хранехме ние.
 *У Русия се очертават предсрочни избори за парламент и президент. Засега Путин не е издигнал кандидатурата си.
 *Пак у Русия ще се произведат 40 междуконтинентални ракети. Ще бъдат насочени към Атлантида.
 *Пак там, у Ставропол, офицер гръмна курсант у главата. У стола на казармата. Курсантът не искал борш, а шкембе чорба. Курсантът е жив. Руското дебелоглавие и всеизвестно.
 *САЩ ще разположат в Европа Ф 22. Междуконтинентални. Не уточняват броя, нито накъде ще са насочени.
 *Един Буш пак ще се кандидатира за президент на САЩ. Надява се Обама да не промени американската конституция, следвайки примера на Путин, и да остане пожизнен президент.
 *Украйна се чуди кой и с какво плаща пенсии и заплати у Донбас. Донбас заяви, че ги плаща Донбас. Не заяви само, кой, какво и защо плаща на Донбас.
 *А у Египет осъдиха бившия си президент на доживотен затвор, а после на смърт. Представяте ли си какво щеше да стане, ако първо го бяха осъдили на смърт. Осъдиха го за шпионаж. Засега нема осъден български президент за шпионаж. Цела България гледаше как един такъв планираше големи шлемове, а докара големи харчове. Ама това не е шпионаж. Лобизъм е.


Няма коментари:

Публикуване на коментар