Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

сряда, 20 май 2015 г.

НАЙ-ВЕРНИЯТ ХОРОСКОП!!! ДВЕТЕ НУЛИ, ДВЕТЕ ЕДИНИЦИ, ДВЕТЕ ДВОЙКИ И ДВЕТЕ ПЕТИЦИ. 21.05.2015. СКОРПИОН, РИБИ И ОСТАНАЛИТЕ ДЕСЕТ.

СКОРПИОН.
В полунощ ще сте до язовира. Ще пиете студена ракия. Много. Ще се къпете. Много. Секс няма да има, ама може и да има. Ще има печен на скара сом.
После ще гледате звездите и ще правите хороскоп за петък. Двоен хороскоп, що звездити тази вечер ще са двойни. Може и да стане троен. Ще слушате щурците. Ще ви гали вятърът. Ще изпушите две кутии цигари. Утре ще ви се пие вода. Почивка сте. Ще се къпете и ловите риба. Нема интернет, нема новини. Ракия нема да пиете, що ще се прибирате. А нема да ви се прибира. Хич.
    Деда ви Ванга е сигурен, че тоя хороскоп е верен. Що след малко е там, па е и тая зодия.
    Рибите днес нема да ядат бой. Секс може да има, ама скорпионът да не разбира, що тогава ще има и бой. Жено, внимавай! Секс може да има за един друг скорпион. Само да ми вдигне телефона. Ако още е сърдит, секс нема да има. И за дедо, и за скорпионката.

ПРИЯТНА ВЕЧЕР НА ВСИЧКИ ЗОДИИ! УТРЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ 10 ЩЕ ИМА ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ. НЕКОИ  ЩЕ РАБОТЯТ.

Няма коментари:

Публикуване на коментар