Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

петък, 8 май 2015 г.

ЗА ПАТРИОТИЗМА, НААКАЛИТЕ СЕ МОРЯЦИ, И ЕДИН ФАРАЖ. И ЗА ЧИПОВЕТЕ.

 Днес се натъкнах на една анкета. 25% от българите са готови да се бият за България. Чета по тоя повод разни тълкуватели, гадатели, председатели, предатели и кандидат предатели и се смея като напушен. Е па да се бият! Ако няма с кого да потърсят! Що не направиха анкета, колко човека са готови не само да се бият, а и да умрат за семействата и приятелите си? Смешна анкета, както е смешно всичко, где се случва у последно време при нас. Промиване на мозъци като за световно. Няма да се връщам много назад. Преди година псевдопатриотите искаха силна армия. Военните пратиха 27 повиквателни, и те ревнаха, че се готвим за война.
 Преди това Русия нападна суверенна страна, отне нейна територия и същите ревнаха, че НАТО напада Русия. У Литва, Латвия, Естония и Полша. Руски самолети побъркаха натовски моряци.
 Преди това България поиска Южен поток да се строи по правилата на ЕС, а не на бандитите. Рев до небесата. Губим милиард милиарда долара. У рубли никой не смяташе.
 Щеше да ни залеят бегълци и да ни трепят като пилци.
 СИРИЗА дойде на власт и ЕС щеше да се разпадне.
 Найджъл Фараж искаше да изгони българите от Англия, а тя да излезе от ЕС.
 БРИКС щеше да стане велик съюз. Евразийският съюз също.
 Какво се случва само след няма и година.
 Армия имаме. Добра или лоша, не искам да се пробва. Имаме за съюзници най-силните страни в света. Не само с оръжия, а и с икономика.
 Русия остана сам самичка в глобалния свят. А беше там.
 Турски поток няма да има. Вчера сърбите го погребаха. Те винаги са знаели какво и кога да погребат.
 Бегълци има, ама не ни трепят, а ние се изтрепваме сами. Предимно от малоумие.
 ЕС е здрав както никога. СИРИЗА е тежко болна.
 Фараж не щеше нас и ЕС, а се оказа, че го не щат избирателите у Англия. И там знаят, какво щат.
 БРИКС умря преди да се роди.
 Евразийският съюз се роди мъртвороден.
 А сега некой се опитва да върне царската корона. На един, где се закле у републиканската конституция, та да си върне имотите, за които преди това се бе заклел, да си ги не връща. И ни бе премиер министър. Обаче за мен той е велик човек. Не заради делата си. Заради три крилати думи:
 -Сменете си чипа!
РИСУНКАТА Е НА ВЛАДИСЛАВ МИХОВ.


Няма коментари:

Публикуване на коментар