Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

сряда, 9 декември 2015 г.

НЕВЕРОЯТНО НАУЧНО ОТКРИТИЕ. ИСТИНСКАТА ИСТИНА ЗА КОМТРЕЙЛСА И ПОРАЖЕНИЯТА ПОД НЕГО.

 Напоследък все по - често се появяват статии, где се опитват да обяснят явлението комтрейлс. Демек следите след самолетите в небето. Затова аз ще се опитам, да го обясня на разбран език.  Комтрейлс е необикновенно природно явление, що ако беше обикновено, щеше да го има преди да има самолети. Използва се, за да се убедят неверващите у световната конспирация, че световна конспирация има. И че световните конспиратори пръскат химикали, за да тровят световните неконспиратори. Предполага се, че конспираторите управляват световните ветрове, дъждове и снегове така, че химикалите да падат на главите на неконспираторите.
 Та след направените от мен и още десетина световноизвестни учени опити, реших да ви разкажа за експериментите, които направихме.
 Първо взехме една печка. Заредихме я с дърва и ги запалихме. В началото от кюнеца се появи много комтрейлс, който се издигна нагоре, но вятърът бързо го раздуха. После в същата печка сложихме кюмур. Комтрейлса бе по - плътен и по - миризлив, но и него го раздуха вятъра. Направихме опит и с нафта у нафтова печка. Пак същия резултата. Накрая сложихме в едно пернишко кюмбе самолетно гориво. Същия резултат, ама и малко мирис на опърлена коса. Следата се задържаше за малко, и вятърът я раздухваше. После на един академик от БАН му хрумна да сложим на печката крила. След като ги монтирахме, заредихме самолетно гориво. Когато го запалихме, печката излетя и остави такъв комтрейлс, какъвто не оставя и СУ 24. Направихме същия опит и с ракетно гориво. Резултатът бе същия, ама опърлихме и кучето на ръководителя на експеримента.
 После решихме да направим опит с балон, пълен с хелии. Излетя. Никакъв комтрейлс. После балониерът почна да ръси най - отровните химикали, измислени от човек, от коша на балона. Никакъв комтрйлс. Същият експеримент бе направен с делтапланер и същия резултат. Накрая всички учени стигнаха до единодушно заключение:
 Комтрейлсът е пеобикновено природно явление, при което след крилата печка остава дим от горивото, где кара печката да лети. Ако духа, димът се разсейва бързо. Ако не духа, се разсейва по бавно.
 Установен бе и един страничен ефект:
 Когото молекула дим от летяща печка, падне на празна глава, не я пълни, а я кара да вижда илюминати, ХАРП, бели мишки и разни други такива неща.

1 коментар: