Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

петък, 9 октомври 2015 г.

СКРЪБНА НОВИНА.

 Въпреки, че съм до болка пристрастен, като безпристрастен коментатор на спортни събития, съм длъжен да ви уведомя.
 Известният боксьор от свръхтежка категория, Путин, който бе печелил само в родината си, се появи на професионалния ринг. В първия рунд, спечели с 3:2 съдийски гласа и за награда получи Крим. Противникът му лежеше на стари лаври и въпреки техниката си, и явното си превъзходство, загуби. На видеозаписа сред рунда, беше видяно, как един БУК сваля Боинг, как руски танкове влизат в суверенна страна, която той обеща да пази и как удря под пояса ката циганин. Въпреки официалната жалба на съперника му, резултатът не бе променен.
 Във втория рунд на негова страна се включиха бежанци. Под претекст, че отива да ги спре, взе почивка в ъгъла си. След почивката нанесе няколко ъперкъта с МИГ 29, двадесетина прави с крилати ракети, и 543 удара с оръдия. Въпреки жалбата, резултатът във втория рунд е 4:1. Петимата съдии единодушно заявиха:
 - Кви правила бе? Тоя се бие. А кой се бие, определя правилата. Що се не биете и вие, а подскачате като балерини по ринга!? Нас ни не интересува, дали прави айфони и кво, и колко яде и пие. Правилата не ги определят тия, где приемат бежанци. И где правят гейпаради.И где дирят вода на Марс. Ценности търсите, а се не биете. Ценностите определя  биячът, а не поетът...
 Сега предстои третият рунд. Няма никакви шансове, Путин да бъде победен по точки. Ако противникът му не го нокаутира, ще загуби пояса си, феновете си и половината си ухо.
 ПП. Отивам у залата. Да викам за моя боксьор. Путин не е моя.

Няма коментари:

Публикуване на коментар