Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

събота, 5 септември 2015 г.

АНАЛИЗИРАНИТЕ НОВИНИ. 05-09-15. КАК РУСИЯ СЕ СПРАВИ С ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА ЗА ЕДНА НОЩ. И КАК 5 000 ПРЕЯЛИ ЩУРМУВАТ МАНДРИТЕ.

 ОТ СТРАНАТА.
 *На час произвеждаме 14.20 лв. Държавата прибира за 5 минути половината, а другата половина за 10 минути я прибират курвите.
 *У парк " Сините камъни" произвеждат марихуанка, по европрограмка.
 *Едни излезли на сафари и утрепали един у кукуруза. С един патрон. От федерацията по стрелба ги издирват, та да им връчат награда.
 *5 000 социалисти се сбират на поляните на Копривка, у Родопите, за девети септември. От земеделското министество помолиха МВР да изпрати жандармерия, която да пази мандрите и стадата в района, що има вероятност да ги улови носталгията и да опапат сиренето и агнетата.
 *У Каварна миденфест. Кебапчето ще струва лев.
 *У центъра на София намериха 2976 монети. Сребърни. От първи век. Божидар Димитров ги разпозна като български. На тях е изобразен Тодор Живков, даващ съвети на Бойко Борисов.
 *На стадиона в Омуртаг бяха обрязани 127 момчета. От турски лекари. На националния стадион бяха скопени двадесетина футболисти и треньори и 20 000 будали.От норвежки скиори.
 *А на околовръстното Катя произвежда и продава срещу 10 лева, 10 броя NEISSERIA GONORRHEAE.
 ОТ СВЕТА.
 *Европейци возят легално бежанци по ЕС. Безплатно. Временно към Германия. После ще си ги делнем според житие - битието.
 *У Гърция, оня апартамент, от 80 квадрата, за 20 000 евра, у Атина, още не е продаден.
 *Фараж от Англия си е Фараж. След нас, намрази и Германия.
 *Аржентина готова да приема бежанци от Сирия. Единственото условие е да дойдат пеш.
 *Една, где мрази гейовете у САЩ я пратиха у затвора. Браво на американците! Там ще ги заобича./пп. как се наричаха женските гейове?/
 *Джебчиите от Китай скоро не са свивали нищо, което се отразява зле на юана, петрола и на Япония.
 *Но основните новини от странство са от Русия. Във Владивосток, на икономически форум, Путин каза на Стив Сегал и Памела Андерсън, че САЩ са виновни за бежанците, за атентатите у Таджикистан, за инфлацията от 15 % за година у Русия, и най - вече за алкохолизма на руснаците, срещу който от понеделник ще предприеме най - крути мерки.
 *Пак там, Путин заяви, че руската икономика се е приспособила към ниската цена на нефта. Като го чу, руската рубла падна от смях. У понеделник ще видите, с колко е паднала.
 *А от руското външно министерство заявиха, че руска армия в Сирия е унищожила 455 789 бойци на ИД с един СУ 34. От военното министерство съобщиха, че са унищожили 387 689 бунтовници срещу Асад с три оръдия. А руската армия у Сирия, заяви, че не може да знае кого и колко кого унищожава, що в момента унищожава армейските запаси от водка.


4 коментара:

  1. ...като всяко късогледо костовисче ако не осере Путин поне няколко пъти на ден -няма радост в къщи....сорос идругите чифути, които обърнаха с хастара света естествено ги няма в иначе добрите му писания...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Абе, вие тоя сорос го дъвчите от сутрин до вечер... дайте с нещо по-актуално... тъпи путинофили!

      Изтриване
  2. Явно дядото е пропуснал Сорос и другите чифути, като например Сидеров и Станишев, защото ги няма в новините. Тоя мръсник Сорос подлъга другаря Путин да анексира Крим, и така съсипа Русия, а президентът И започна да влиза в новините ежеминутно. Предимно като клоун.

    ОтговорИзтриване
  3. ...да пази Господ, да варди от полу-интелигентни люде с интелектуални претенции, изживяващи се като мозъка и съвестта на тази популация бг......

    ОтговорИзтриване