Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

неделя, 23 август 2015 г.

АНАЛИЗИРАНИТЕ НОВИНИ. 23-08-2015. 26 УТРЕПАНИ ОТ МЪЛНИЯ В РИЛА И ЖЕНИ В ДЕТЕРОДНА ВЪЗРАСТ. БЕЗПЛАТНА МАРИХУАНА И АЛЕКСАНДЪР МАКЕДОНСКИ.

 ОТ СТРАНАТА.
 *Хиляди българи се поклониха пред паметника на връх Шипка с български знамена, отбелязвайки една от най - величавите дати в историята ни. Некой се поклониха с руски знамена. Никой не са поклони с румънско или финландско знаме. На един съседен връх самотно стоеше една чиния, отбелязвайки най - срамните и унизителни страници от историята ни. Страница, написана с братската помощ на руското знаме, когато бе червено.
 *Борисов разговаря с подалия оставка Ципрас. По телефона. Явно обмяна на опит.
 *Пловдив и Пазарджик станаха градове - морета. Браво! Лошото е, че двама се утрепаха с лека кола до Пазарджик, що явно не са разбрали това. Иначе щеше да се утрепят с лодка.
 *26 утрепани от мълния коня, вмирисаха Рила. Мирише и от към Черно море. Мирише и на бензин и нафта, примесени с 40 % малоумие.
 *Борисов откри откритие. Когато се успокоим, ще почнем да правим деца. От утре Москов ще отпусне безплатни лексотан, диазепам и  марихуанка за жени в детеродна възраст. И за мъже в детесъздателна.
 *А на " Нестинарка" изплува труп. Човекшки. Без глава. Поради липсата на такава, следствените органи веднага разбраха, че трупът е на българин или руснак.
 ОТ СВЕТА.
 *Китай и Русия провеждат съвместни военни учения. Дружба между тези два братски народа е от векове.
 *Има вероятност съвместни военни учения да проведат и Северна и Южна Корея. Там дружат от 60 години. За дружбата им най голям принос имат Русия и Китай.
 *Съвместни военни умения между Украйна и Русия има в Източна Украйна.
 *Съвместни учения има и НАТО. Съвместни с НАТО.
 *Китайската икономика забоксува и завлече нефта под 40 долара. 70 рубли гонят един долар, а Путин гони силови началници.
 *У Венецуела построиха комунизма. Вчера там няколко хиляди преяли венецуелци си взеха храна без пари. Малка подробност е, че по невнимание стъпкаха да смърт един човек и раниха десетина. Не се съобщава, дали стъпкания е бил изяден веднага или е консервиран за по - гладни дни.
 *У ЕС, у един влак, двама американци и един европеец обезвредиха един африканец. Африканецът бе с руски автомат и френско макетно ножче. Глобален свят.
 *Иначе от ЕС и САЩ новини нема. Отпускарски сезон е.
 *Новини има от Бразилия. Питайте Дилма! БРИКС стана Б, Р, И, К, С. Кто понял, понял.
 *А у Македония се прибират македонците от Персия. Скоро ще се прибере и Александър Македонски.

Няма коментари:

Публикуване на коментар