Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

събота, 11 юли 2015 г.

АКТУАЛИЗИРАНИТЕ НОВИНИ У ДЕСЕТИНА РЕДА. 11-07-15. ДУХАНЕ, СЪРДИТ ПЕТКО, И ПРАВОСЛАВЕН ПОП ЗА МИР.

 ОТ ЯЗОВИРА.
 *Вятър, салата и студена ракия. Пешо улови два сома. 4.500 кг. и 5.100 кг. Роси улови моментите на улавянето, но изпусна най - големия сом. Сигурно е бил 500-600 кила, ама нема как да се измери сом, избегал у водата. Бенджи спи по цял ден. Нема по - мързеливо куче от него.
 ОТ СТРАНАТА.
 *Нема утрепани по пътя. Има недотрепани. Засега.
 *Една утрепала бебето си, що не си е пила хапчетата. Поради същата причина, политиците може да утрепят България.
 *У Гърмен нема да събарят две къщи, где требваше да ги събарят. От евросъда по правата на човека, ги питаха, где ще живеят хората, где сега живеят у къщите, где требва да се съборят, та да да не живеят хора вече у къщи, где требва да се събарят. И аз това питам от доста врема. Що като събориш къщата на некой, где нема друга къща, той все некъде требва да живее. Тогава има опасност да дойде неканен у вашия град, село, квартал или дом. И да събори вашата къща.
 *А у съдебната власт некой не ще реформи. Що ли?
 *Иван Костов е виновен за фалита на КТБ. От 1997 досега е виновен за всичко.
 *А на Слънчев бряг се пият 830 литра твърдо гориво. На час. Това е и основната причина, по плажовета да има медицински пунктове. Безплатни.
 ОТ СВЕТА.
 *Ципрас победи Европа. На "Не се сърди човече". После победи и 60 % от гърците. Загубиха тия, где след референдума се кефеха, че са спечелили. Нема друг такъв измамник.
 *Опа, има. Ксенов е високопостовен руски чиновник, близък до Путин и шеф на агенция, где се грижи за свободата на словото. Та тоя същия, помоли руснаците да не ползват фейсбук, що е американски. Помоли ги, да ползват руския му вариант VKontakte. Не греша. Става въпрос за руската социална мрежа, чиито собственик и създател, Дуров избяга от Русия.А избега от тия, като видят нещо, где не подлежи на контрол, все едно бъркат в ел. "контакте" с пръсти.
 А говорителят на суперправославния московски патриарх, заяви по РУСКАТА телевизия, че комфортът и спокойствието вредят и ще доведат до изоставяне от бога. Накрая каза:
 -Мирът сега, слава богу, няма да е дълъг.
 *А САЩ казаха, че не искат да воюват с никого, ама за всеки случай ще се позатегнат за една война. Слава богу! Украйна се не беше затегнала.
 *А един агент на ФБР откраднал наркотици. А българските агенти не крадат. И полицията не бие. И са неподкупни. И са съсипани от работа на 40 години. И ...
 *А у Норвегия миналата година, полицията е изстреляла два патрона. Халосни.

Няма коментари:

Публикуване на коментар