Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

неделя, 5 юли 2015 г.

АНАЛИЗИРАНИТЕ НОВИНИ. 05-07-15. КАЗАРМА, ПОЛИЦИЯ И СКЪСАНИТЕ ГАЩИ НА ЕДНА НЕВЕСТА. И "ОХИ", АХИ И СИРТАхИ.

 ОТ СТРАНАТА.
 *Държавата организира доброволна казарма за студенти. Студентите организират як запой.
 *Автобус се опита да утрепе пътниците си в една канавка. Неуспешно.
 *Полицаите празнуваха празника на полицаите. Безкраен празник.
 *Пак полицаи конфискуваха по морето капели и очила. За 15 000 000 лева. Маркови. От Китай.
 *У Берковица 300 златотърсачи търсиха злато. Българското злато, где го копат канадците с хиляди тонове. Намериха грам и половина злато, 178 кила капачки от буркани, 128 автомобилни гуми, eдин скъсан цървул, скъсаните гащи на една от махалата и психодиагнозата на Волен Сидеров.
 *Парламентът за година спечели милион от хотел и храна. България загуби за година заради парламента  5 милиарда. Пак за хотели и храна. Яко плюскане пада.
 *А у Разград сватба правиха мъж и жена от Нова Загора. Тракийска сватба. Присъстваха 3009 гости от страната и чужбина. Те това е новина.
 ОТ СВЕТА.
 *Гърците гласуваха с "НЕ" на референдума. "НЕ" на споразумението с кредиторите на Гърция. Ципрас заяви, че до 20 юли ще подпишат споразумението с кредиторите на Гърция. Въпрос:
 -За какво гласуваха гърците?
 *У ЕС нема да се проведе референдум с "ДА" и "НЕ" за парите за Гърция. Те са готови със споразумението от месеци.  Споразумението, где гърците гласуваха Ципрас да не подпише, и което Ципрас ще подпише, е същото, где до вчера не искаше да подпише.
 *Русия е държавата с най - сринатата икономика в света за последната година. Това не попречи на Путин да заяви, че Гърция е добре дошла в БРИКС. Само че забрави да остави на Ципрас адреса на БРИКС, що БРИКС е в нелегалност от година и кусур. Интересно е, че не заяви, че Гърция е добре дошла в Евразия. Май и Евразийският съюз отиде при Южен поток, Турски поток и БРИКС. У небитието.
 *Пак Русия се вбеси на Полша за съборен съветски военен паметник. Останалите 14 съветски републики ръкопляскаха на Полша за съборения съветски военен паметник.
 *А у САЩ посрещнаха Денят на независимостта. Не успяха да запалят нито един танк или ракетна установка, та да парадират. Калпава техника. Направиха някаква мижава заря и се наядоха и напиха около барбекютата.
 *А Китай краде на поразия. Всичко. Засега се справя доста добре.
 *ИД трепе и трепе.


Няма коментари:

Публикуване на коментар