Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

четвъртък, 18 юни 2015 г.

АНАЛИЗИРАНИТЕ НОВИНИ. 18-06-15. КАК ВЧЕРА ЗЕМЯТА СЕ РАЗМИНА С ГИБЕЛЕН АСТЕРОИД. И ЗА КРАСТАВИЦИТЕ И ГЪБИТЕ.

 ОТ СТРАНАТА.
 *Некой изля бензин у Ваякьойското езеро. Бензинът е на  "ЛУКОЙЛ", тръбата също, ама немат вина. Рибар от мястото на разлива заяви.
 -Досега у езерото имаше и вода. Рибата баше по- бавна и се ловеше. Сега заредиха езерото само с бензин и рибата бега като  "Кавазаки".
 *Мъж отиде за гъби и набра бомби. У Априлци. Ще ги обезврежда полиция. Жена отиде за гъби, и набра краставица. Обезвреди я.
 *У Крушавица откриха два трупа на мъже. Утрепало ги високото напрежение. При самоотбрана. Преди това те се опитали да утрепат високото напрежение.
 *Баба реже въже на строителен работник, правещ изолация. Оказа се, че заповед за резането е дал дедото. Помислил, че алпинистът се спуска при бабата.
 *МВР съветва как да се пазим от гръмотевици. Като ни тресне, ще ни съветват, как да се пазим от светкавици.
 *Иначе град и дъжд. Поне изми от площада циганите цигани и циганите българи.
 *Българска строителна фирма мами българи у Норвегия. Не можа да измами Норвегия. Сега ще мами българи само в България.
 *А Световната банка каза:
 -Ако искате да правите бизнес в България, избягвайте силните на деня!
 Не каза как, затова бизнесът ще избега от България до края на тая гадина.
 *А Паулу Коелю, след дълго мълчание каза:
 - По цел свет се правят реформи, за да остават при хората повече пари. У България реформи се правят, за да не остават при хората никакви пари.
 ОТ СВЕТА.
 *Гърция си играе с огъня, заяви ЕС. С огъня си играе ЕС, заяви Гърция. Засега Прометей не заявява нищо. Дири пожарникари и се псува.
 *НАТО тренира до Русия, Русия тренира до НАТО, един полски кораб потъна. Не потъна български. Що нема.
 *Унгария ще прави ограда на границата със Сърбия. Сърбия ще прави ограда на границите си с България и Гърция. С Гърция не е грешка.
 *Дронове пренасят дрога. Те това ми е най- големият пропуск. Требваше да заявя тая идея  у патентното ведомство. Сетих се преди три години.
 *Папата каза, че само културна революция ще спаси света. Утре при него ще отиде българска делегация от политици и куртуротрегери /не е грешка/. Делегацията ще се води от куртурния министър /не е грешка/, от бат Сали, Азис, Николета и Гала. И оная от "Съдебен спор".
 *А некои новинарски емисии съобщиха, че вчера земята се е разминала с астероид. Не искам да всявам паника, но ще ви съобщя, че днес Земята ще се размине с неколко милиона астероида, неколко комети, едно слънце, луна и десетина планети. Също така ще се размине с още 198 378 487 897 784 479 387 612 347 478 460 362 673 467 броя  звезди, и толкова броя черни дупки. Нема да се размине с един газов облак. Заразен. С малоумие.

Няма коментари:

Публикуване на коментар