Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

сряда, 10 юни 2015 г.

НЕВЕРОЯТЕН ХОРОСКОП ПОД ЗНАКА НА АНДРОМАДА, АНДРОМАХА И АНТИГОНА. ЗА 11-06-15.

 ОВЕН.
 Работа. Ще почнете работа още в леглото. После ще поработите на работата. Основно ще работите върху себе си, що ще разберете, че от друга работа файда нема.
 Секс ще има, ама къв секс!?. За вас ще е най- тежката работа
 ТЕЛЕЦ. 
 Почивка. Некои ще почиват на море, язовир или планина. Най- много ще почиват на работата си. Нема да почиват само безработните.
 Секс нема. Вибраторите са вашата зодия. Почиват.
 БЛИЗНАЦИ.
 Път. Чака ви дълъг път. Най много ще пътуват шофьорите и тия, где се прибират от кръчма. За тях обратният път става троен. Некои ще отпътуват до оня свет.
 Секс ще има. Пътен секс.
 РАК.
 Смелост. Ще сте невероятно смел. Некои даже ще пресекат на пешеходната пътека. Други ще се озъбят на шефа. Има вероятност да се озъбите и в къщи. Не правете грешки, що ще се озъбите на зъболекаря.
 Секс има. Невероятен. Не в къщи. Днес сте смел.
 ЛЪВ.
 Печалби. Ще спечелите от тотото. Два лева.  Тотото е Вашата зодия, и ще спечели два милиона. Повечето ще си спечелят нови врагове. Внимавайте да не спечелите регистрация у бюрото по труда!
 Секс нема. Два лева не стигат за две батерии.
 ДЕВА.
 Радост. Очаква ви ден, пълен с радости. Ще ви зарадват с увеличение на заплатата. После ще ви зарадват с увеличение на работата. В къщи ще ви зарадва изгорял хладилник.
 Секс ще има. Внимавайте да ви не зарадва трипер и да зарадвате венеролога!
 ВЕЗНИ.
 Загуби. Ще загубите пари и любов. Ще съжалявате. Ще загубите работата си. нема да съжалявате, що почвате нова.Ще загубите партньора си.
 Секс ще има. Невероятен.
Когато губиш, не знаеш какво печелиш.
 СКОРПИОН.
 Разочарования. Ще сте разочарован от всичко. От работа, почивка и най- вече от почивка на работата си.
 Секс има. Най- големото разочарование.
 СТРЕЛЕЦ.
 Смърт. На некои ще им умрат хлебарките у къщата. На други ще умре кокашка. Има вероятгост, ако сте мъж, да ви умре патката. Ако сте семеен, патката ще умре и за жена ви. Патките обичат водата и влагата, а тия дни е суша.
 Секс за мъжете нема. За жените ще има, стига да си намерят друга патка.
 КОЗИРОГ.
 Полет. Некои ще летят на крилете на надеждата и щастието. Други ще летят със самолет. Българите ще летят над кукувиче гнездо.
 Секс нема. У полет нема как. У самолета може и да има.
 ВОДОЛЕЙ.
 Скръб. Ще скърбите за счупената дамаджана с вино. Некои ще скърбят за пропилените години. Най- много ще скърбят тия, где са загубили единия си чорап.
 Секс има. Пълна скръб.
 РИБИ.
 Лудост. Лудост от щастие и лудост от радост. Луди преживяния. Ако сте депутат, лудост за психодиспансера.
 Секс има. Луд секс. После може да има и некое лудо, ама неприятно преживяване.

Няма коментари:

Публикуване на коментар