Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

събота, 23 май 2015 г.

НЕВЕРОЯТНО ВЕРЕН ПРАЗНИЧЕН ХОРОСКОП. 4:2=2. ЗА 24.05.2015.

 ОВЕН. Ще постигнете намеренията си. Когато ги постигнете, ще разберете, че тези намерения не са били вашите. Пазете се от измами и извънбрачни връзки! Има опасност извънбрачната връзка да поиска да стане брачна и да стане страшно.
 ТЕЛЕЦ. Ще надцените възможностите си. Не пресичайте по платното, а минете през подлеза! В секса също ще се надцените. Внимавайте да се не надцените с пиенето, що има опасност да подцените некоя опасност!
 БЛИЗНАЦИ. Шампионски ден. Успехи и успехи. Шампанско в купи за едните победи. За победите у леглото шампанско с  ягоди. Има опасност съдията да се прибере ненадейно и да ви навре бутилката с шампанско негде, где не щете.
 РАК. Нови познанства, нови емоции. Всичко друго е по старому. Навън. След емоциите боят е гарантиран. В къщи. Не позволявайте емоцията да ви
прави смучки!
 ЛЪВ. Вълнения в работата. Но тъй като утре е неделя, нема да имате вълнения в работата. Ще ги имате в къщи. Може да има и секс, ама е малко вероятно. По вероятно е да има бой.
 ДЕВА. Има опасност да се заблудите. Преди да звъннете на некой стар познат, се уверете че в къщи не се е прибрал некой, без да звънне. Има опасност главата ви да звъни цела седмица.
 ВЕЗНИ. Сутринта у фейса ще получите съобщение, да пишете на кирилица. Веднага ще превключите клавиатурата си на латиница, и ще напишете: 6то?
 СКОРПИОН. Залагайте смело! Джакпотът не е паднал. Няма и да падне. Ще спечелите. Акъл ще спечелите. От залаганията печели само тотото.
 СТРЕЛЕЦ. Ще се отпуснете точно когато не трябва. Трябваше да купите презервативи. Сега ще купувате детска количка. Некой трябваше да си купят памперси.
 КОЗИРОГ. Проблеми и проблеми. И пак проблеми и проблеми. Спрете с пробите! Заложете на сигурното и пробваното. Некой не препичат ракията и проблеми създава метиловият алкохол.
 ВОДОЛЕЙ. Не мислете и ще постигнете своето. Късметът днес е с вас. После старото свое, може да ви мерне с новото свое и късметът да избяга от вас.
 РИБИ. Малееее, жено, пак бой. За последно. Седмицата свърши.

Няма коментари:

Публикуване на коментар