Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

четвъртък, 2 април 2015 г.

ЗА ЗДРАВОСЛОВНИЯ ЖИВОТ, БИЛКИТЕ И ОТРОВИТЕ

Напосредък все по често чета за билколечение, екохрани и чист въздух. Тъй като нямам възможност и умения да замерям колко отрови ядем, какъв въздух дишаме и как ни лекуват лекарите, направих една проста справка. И тъй като навсякъде величаят тибетската медицина, наблегнах на Тибет.

През 1952 година средната продължителност на живота там е била 35,8 години. Тогава са ги лекували тибетските монаси. С най-ефикасните билки, растящи на земята. Дишали са най-чистия въздух на земята. После нема да коментирам политвъпроси,ама нещо се случва. После забраняват на монасите да лекуват. И през 2013 продължителност на живота там става 67 години. У България е
74,5.

От горното лесно се стига до следните изводи:
- тибетските билки лекуват по-зле от китайските хапчета.
- чистият въздух намалява продължителноста на живота почти два пъти.
- колкото по-спокойно живееш, толкова по бързо умираш.
- яденето на екохрани е опасно за здравето.
- ХАРП,електронните и психотропните оръжия увеличават продължителноста на живота.
- въглеродните емисии във въздуха са право пропорционални на дължината на живота.
- обратно пропорционална на продължителноста на живота е вярата, че продължителносто на живота е право пропорционална на количеството билки, где пием.

А ако ме питате мен, продължителноста на живота е право пропорционална на червеното вино где пием, и обратно пропорционална на захарта в него.

Няма коментари:

Публикуване на коментар