Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

четвъртък, 2 април 2015 г.

ПИСМО ДО КАЛФИН ОТ ЕДИН ПЕТДЕСЕТ И НЕКОЛКО ГОДИШЕН ПАТРИОТ

 Другарю Калфин,
гледах ви как сте се загрижили за петдесет годишните хора. И реших да ви помогна с каквото мога. Не търсете бизнесмените! Нема да ни вземат на работа. Не знаем кво е лаптоп, таблет и смартфон. Ем ще се мъчим, хем ще ги мъчим.Ама знаем други работи. Ето идеята ми: Кото гледам демографския срив у България и нехайството на младите по въпроса, Ви предлагам да направите една програма за заетост и да ни назначите. Програмата да има за цел, повишаване на раждаемоста на българи, от българки. Бели българи. Всеки мъж над 50, който има опит в
правенето на бебета да бъде нает срещу минималната заплата. Кой не може или не иска,
да оди да копа при бизнесмените. Аз съм готов да работя за Родината и без пари. Ама не като копач. Засега у реката намирам какво да ям.

Тук не мога да се сетя, какво ще работят невестите над 50!? Може да поемат обучението на младежите. Пак по некоя програма. Ако им се не занимава, да поемат обучението на младежките. Да ги научат да готвят и гледат деца. И как да кърмят извън моловете.

Вярвам, че писмото ми ще Ви по помогне, да ни помогнете!
Желая ви УСПЕХ!

2 коментара:

  1. Ха ха ха много правилно.

    ОтговорИзтриване
  2. Много реалистична програма за спасяването на нацията и държавата! :)

    ОтговорИзтриване