Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

петък, 24 април 2015 г.

НОВИНИТЕ ДНЕС. 24.04.15. ЗА КРЪВОСМЕШЕНИЕТО, ГЕНОЦИДА, МАГИСТРАЛИТЕ, ГЪРЦИЯ, ТУРЦИЯ, ПУТИН И САЩ...

ОТ СТРАНАТА:
 Искров и Василев пеят " Назад, назад, моме Калино..". Ама Калина хич ни не слуша. Върви напред. Слуша ги държавата. Здраво напъва назад.
 Пеят и се прегръщат. Явно се обичат. Едно време един премиер каза, че в България всички сме братовчеди. То убаво се обичаме и сме братовчеди, ама от кръвосмешението се раждат изроди. Погледнете управниците! И внимавайте с кого си легате!
 Борисов мечтае за магистрала Букурещ-София-Белград. Румънците мечтаят за магистрала Белград-Букурещ-София, а сърбите за магистралаСофия-Белград-Букурещ.
 А парламентът прие декларация. В нея осъди масовите убийства в Армения. За геноцида не прие нищо. Турция е добър търговски партньор.
 Вежди не ще контрапротест в своя защита. Нема да участва. Ще гледа отстрани.
 Идат местни избори. Селата се пълнят с цигани. Преместени.
 ОТ СВЕТА:
В Ереван Путин също осъди масовите убийства и трагадията в Армения. За геноцид и той не спомена нищо. Спомена, че трябва да гледаме с оптимизъм напред и да вярваме в дружбата, добросъседството и взиамната помощ....Даже каза, че трябва да уважаваме мнението на другия. Порошенко не повярва на ушите си. Не поверваха и грузинците... Повярва му един пиян руснак и изчука съседката. Добросъседски. Ама забрави да я попита какво мнение има по въпроса и взаимопомощ немаше. Той бе по-силен.
 В Рига Меркел каза, че трябва да се направи всичко възможно Гърция да не остане без пари. Ципрас се съгласи с нея и продължи да прави всичко възможно, Гърция да остане без пари.
 У САЩ след като избраха два пъти черен президент, избраха и черна главна прокурорка. Там вече не бият черните.
 А у Анкара седи и бди Ердоган. И когато некои осъди геноцида в Армения, веднага осъжда осъждащия и той.
 И накрая съвет от ТВ новините:
 Не се ревнувайте, а се редувайте!

Няма коментари:

Публикуване на коментар