Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

четвъртък, 24 август 2017 г.

АЗБУКА

Днес попаднах на една реч на Путин. От днес. 24.05.2017 година. Откъде са дошли руските букви. Както винаги е прав. Дали са ги македонците. По точно Климент Охридски. Та ето и аргументите ми. 
Първо Охрид е в Македония, а не у Добруджа. 
Второ, не познавам ни един българин с име Климент. 
Трето, Кирил и Методи със сигурност са българи, но със сигурност не са дали нищо. Познавам ги и двамата. Кирил е пазач у фирмата. Методи е от моето село.
Четвърто. Най - важното:
Каквото каже Русия, това е. Днешната ни история е писана от нея. Там нема руски княз, клал българи. Има Шипка. Вечна дружба. Нема казаци у Добруджа. Нема бити руснаци по македонско. Нема обявена война 1944 година. Нема руски окупационен корпус в България. Има братска любов. Сега нещата малко се промениха и руснаците са в пълното си право дадопишат историята ни. И го правят. И са прави. А идиотите сме ние.
ПП. Прочем, сметам, че Климент е истински руснак, поканен от Александър Македонски да напише азбука. Македоноруска. Писал я е по земите на скитите, докато той се е скитал там. От онова време датира и рускомакедонската дружба.


Р.А.

Няма коментари:

Публикуване на коментар