Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

сряда, 10 февруари 2016 г.

АНАЛИЗИРАНИТЕ УЖАСНО УЖАСНИ НОВИНИ.

  ОТ СТРАНАТА.
  *Няма нито един застрелян. Нито един.
  *Борисов издигна кандидатурата на Бокова за председател на ООН. Първанов се изпразни от кеф, а Кунева и Цачева се подмокриха. Наблюдателни репортери забелязаха в джоба на Бойко членска книжка на БКП. Злопаметните предположиха, че е същата, где едно време отказа да хвърли и напусна милицията.
 *Та като казах милиция, днес бе осъден милиционер. За корупция. След 5 години.
 *Та като казах корупция, вчера излязоха списъците със сметки на държавни служители и политици у КТБ. Пълно е с имена на милиционери, съди, чиновници и прокурори
  *Та като казах прокурори, двама нападнали родителите на прокурор. За пари. Явно са прочели списъка.
 *Та като казах за списъци, медите на Пеевски се напълниха с инфо, че ДСБ имали по едно време там 2 милиона. Явно още не са прочели списъците.
 *А Бисеров ни крал, ни прал. Срал. Съдебната система днес му изпра гащите.
 *Та като казах прочели, у Варна кметът добре си е прочел урока. Тъй като строителството у Морската градина е забранено, той разрешава възстановяване на стари сгради, по нов план.
 *Та като казах строителство, правителството е обсъждало строеж на втори лифт у Банско. Ама според правителството, не са обсъждали такова нещо.
 *Та като казах обсъждали, не са обсъждали, как да помогнат да се отвори границата с Гърция. Да не са шофьори и собственици на транспортни фирми, та да го обсъждат.
 *А замминистър на отбраната подаде оставка. Подаде я, що министърът на отбраната не му е рапортувал, какво прави. И обединил две фирми.
 *Та като казах фирми, то май у България не останаха. И казани не останаха. Горанов прибра всичко.
 *И марихуана вече нема. Забранена е. Има чай с амфетки, а марихуанката е несправедливо обвинена. Веднага да я разрешават, що ще си съсипем държавата!
 *А нашите учени показаха, че са най - учени. Ще правим бира от лимец.
 *А един българин си купил две винетки, за една кола. Сега го разследват ДАНС и прокуратурата. Установяват от где има толко много пара.
  ОТ СВЕТА.
 *У ЕС като у ЕС. Все още у Германия има германци, у Франция алжирци, у Англия индийци, а у Нидерландия Иван Иванов. Здрасти Иване!
 *" Русская весна" показа новият руски свръхсамолет СУ 35 над Сирия. " Турска весна" го видя и каза: "Видехме го. После да не сте казали, че не сме ви казали."
 *Боядисаният белокос и белокосият белокос спечелиха вторите междинни избори в САЩ.
 *Асад бе обстрелван с ракети на погребението на майка му. От опозицията, где руският СУ 35  унищожи.
 *Ким Чен Ун екзекутира началника на армията. Що спал. Като гледам как спят у нащо НС, нещо  се размечтавам.
  *А " Ох, на дядо" изтрепа рибата по кината.
  *Та като казах, ох на дядо, Катя на околовръстното вече работи. Цени - по договаряне.

Р. Антов.

Няма коментари:

Публикуване на коментар