Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

четвъртък, 11 февруари 2016 г.

АНАЛИЗИРАНИТЕ НОВИНИ. ТАКИВА, КАКВИТО СА. УЖАСНО УЖАСНИ.


ОТ СТРАНАТА.
 *БСП и ДПС внасят вот на недоверие на правителството на Б. Борисов. Очаква се, на предстоящото гласуване,  правителството на Б. Борисов да бъде подкрепено от ДПС, БСП и Б. Борисов.
 *Турското външно министерство забрани на Доган и Пеевски да влизат в Турция. Руското външно им издаде доживотни визи и забрани на Местан да влиза в Русия. По тоя повод той заяви:
 - Слуховете за моята смърт са силно преувеличени. Това е смъртта на ДПС.
 *Наркодилърът Чикагото ще прави партия, която да събори от власт дилърите.
 *Бивш шеф на ДС, награди бивш служител на ДС  като лидер, със знака на Стамболов. У  Военния музей не допуснаха лидера, та наградата му я пратиха по пощата.
 *Медите ревнаха, че требва да се кажат кредитите на КТБ. Та да лъсне мафията. Май искат да се не знаят дебитите на магистрати, милиционери и чиновници!? Деда ви Ванга мисли, че като НАП види дебита по банковите им сметки, лесно ще разбере с кво са кредитирани и балансуват  ли се сметките.
 *ВСС обяви, че почва безкомпромисна проверка на  ВСС.
 *От екрана на телевизия Алфа, Сидеров съобщи, че Рачков и майка му са почти набори. Родила го е тригодишна. Издирва се бащата. Заподозрян е бивш кмет на Стрелча.
 *Москва продава комплекс "Камчия". Както се пее в една руска песен, Москва не верва на сълзи. Не ве,ва вече и на рубли. Верва на долара.
 *Износът на България надхвърли 45 милиарда евра. Когато нямаше санкции срещу Русия, бе наполовина. Санкциите ще ни спасят. И два милиона руски туристи.
 *Иначе по гръцката граница всичко е по план. По план е и по пътищата ни. Неколко утрепани и неколко осакатени. Още не са гръмнали никого.
 ОТ СВЕТА.
 *Руското външно съобщи, че Алепо, где оня ден съобщиха, че е бомбардиран от тях, не е бомбардиран от тях, а от Обама. Нарочно САЩ са пуснали бомби над училища и болници, та да обвинят великата руска армия. Обама се напика от смях. И цел свят се напика. Без Русия. А лъжата лъсна, когато краката на рублата се скъсиха с неколко процента. Що на лъжата краката са къси.
*А иначе бензинът в САЩ е 50 цента. У Русия 40 рубли. Горе долу една цена. У Русия средната заплата е около 300 долара. У САЩ около 120 000 рубли. Въпрос: Колко кила пилешко може да си купиш с една заплата у САЩ, колко в Русия. У България с една средна заплата си купуваш 200 кила.
 *Йената скача, еврото се чуди, доларът се крепи, а юанът пада. Според икономиката. Пада, крепи се и се вдига цената на петрола. От 30 до 34 долара на барел. Според юана. А рублата пада и рипа според петрола. Що зад нея нема икономика, а пушки.
 *У ЕС като у ЕС. Има бежанци, ама и нема. Има и работа.
 *У Гърция Ципрас. Халал да им е.
 *У ОАЕ имат вече министър на щастието и министър на толерантността. Жени. Пак там, щастлив учител, толерантно утрепа неколко колеги.
 *Британски учени откриха как да отслабнете. Требва ви само да се явите на тест по математика.
 *А у ООН размитат и простират килим за Бокова. У България избирателите на Борисов, ще изметат Борисов. Що не размете комунистите, а размете пред Първанов. Вервайте ми!
  Р. Антов



1 коментар: