Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

сряда, 17 февруари 2016 г.

17-02-2016. УЖАСЕН АНАЛИЗ НА НОВИНИТЕ. ИЛИ АНАЛИЗ НА УЖАСНИТЕ НОВИНИ.

  ОТ СТРАНАТА:
 ***Туньо.
 *Гончетата погнаха военния министър. Очаква се да бъде острелян напролет, негде около турската граница, от руски МИГ 29.
 **Борисов отмени още две обществени поръчки. Вече отменените станаха пет. Отменени са, защото Пеевски е спечелил само 4 от тях. Наесен ще спечели и седемте.
 *Контраблокада на границата реконтрира рейсове и леки автомобили.
 *Съюзът на съдите писа писмо на съдите от съюза у ВСС. Не писа на прокурорите, що не си говорят. ВСС писа SMS на Борисов, че Съюзът на съдите им е писал, ама да не казва, че са му писали, що нищо не са писали.
 *Кунева почна реформите в образованието. Реформира числения състав на министерството с двама реформатори.
 *Финансовото министерство съобщи, че у платежния баланс за 2016 има излишък от над два милиарда лева. Аз ще ви съобщя, че баланс с излишък не е баланс. Скоро ще се погрижат да стане баланс.  
 *А у парламента вот на недоверие. БСП налита на ръкопашен бой, отивайки в историята. А комунизмът се е запънал като магаре на брод. Не му се оди ни у историята, ни у учебниците за историята. Седи и папа у парламента вече 70 години. И у държавата.
 ОТ СВЕТА"
 *Асад почна да воюва с ИДИЛ. До края на годината ще превземе Рака. Чака рака.
 *А на турците им се не чака. Пуцат по кюрди. У Сирия.
 *Пуцат по кво му падне и руските ВКС. Падна даже една болница.
 *Пуцат и американци, иранци, хизбуланци, англичанци, иракчанци... 
 *Пуцат шити, сунити, алауити, инуити, индианци...
 У Турция пукна нещо преди малко, а два руски бомбардировача пролазиха по британските нерви искайки да бъдат пукнати от британските ВВС.
 *Не е пукнало още откъм Израел. Те тогава ще разберете, кво е пуцане.
 *А Китай разположи зенитни комплекси на спорен остров. Вече не е спорен.
 *Меркел може да стане генсекретар на ООН. Тая невеста показа на цел свят, че е най - големият мъжкар у цял свят. Само не по от Путин у Русия. Тия не са на тоя свят.
 *Путин се срещна с Орбан. Помоли го да го помири с Европа, а Орбан обеща. После си намигнаха заговорнически и удариха по половинка.
 *А Обама каза нещо за Тръмп, за Путин и за некво друго, ама забравих. То и никой не го чу, що вече никой не го слуша. Да не е Рейгън.
 *У Обединеното Кралство продават презерватив. 200 годишен. За многократна употреба.
 *А у Русия реклама. " Пушенето убива повече хора от Обама". Точка.

Р. Антов.

1 коментар: